lørdag den 19. november 2011

Dag 19: Match Outfittet
Så er det blevet tid endnu en 'Match Outfittet', idag har jeg været afsted hele dagen til fødselsdag :) I den anledning havde jeg været ude for at købe en ny kjole, så jeg også havde noget at matche neglene til. Det blev til en bordeaux kjole med lidt glitter lige under brystet i et bånd.
Jeg ledte min samling igennem for en god neglelak, helst creme, i samme farve, desværre lykkedes det ikke at finde en med creme base. Jeg fandt i stedet en shimmerlak fra OPI som passede meget godt. Jeg ville også gerne have glitterbæltet med på neglene, så jeg forsøgte at lave en bred stribe af småt sølv-glitter. Jeg har brugt en neglelak fra China Glaze (Nova), som jeg duppede min pensel i, og forsøgte at sætte så der var mindst et stykke glitter i hver plet.
Jeg er rigtig godt tilfreds, og synes at det passede rigtig godt til kjolen. Glitterstriben gjorde dem lidt mere festlige, jeg kunne godt finde på at lave dem med en marineblå (creme) base, det er jeg sikker på kunne være vildt flot. :) ellers kan designet også bruges til jul, med enten en rød eller grøn base.

P.S. Jeg får lige uploadet artiklen om Sussi og mig imorgen, for jeg kan slet ikke få taget et godt nok billede med kameraet nu :(

- Maja

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tænkte på det i sidste Match-indlæg: Det kunne være sjovt at se kjolen også, så man kan se hvor inspirationen kommer fra.

katfio sagde ...

Super flotte negle :D!

Send en kommentar