onsdag den 30. november 2011

Dag 30: Disney

Så er det blevet månedens sidste indlæg, og sidste dag i vores udfordring. Når jeg har postet dette indlæg laver jeg lige en oversigt over hvor meget vi har nået :)

Dagens design er inspireret af DISNEY. For et godt stykke tid lavede Eva fra Coewlesspolish et design med Snehvide, hvor hun have overført figurerne fra et ark, hun havde købt i søstrene grene, det var jeg også nødt til at prøve, så jeg var inde og hente et par ark og fandt også et med Askepot.
Jeg kan ikke lige huske hvad dit indlæg hed Eva, men du er meget velkommen til lige at linke til det, så folket kan se hvor jeg har fået min inspiration fra :)
Det var meget nemt at overføre figurerne til neglene, først forsøgte jeg at gøre det med det 'værktøj' som fulgte med, men jeg opdagede at det var meget nemmere bare at trykke med en finger.
Jeg synes, at det er en rigtig god måde, at få nogle sjove figurer på neglene uden selv at skulle give sig i kast med pensler osv, hvor der bestemt ikke er plads til at ryste på hånden.

Basen er forresten lavet med OPI, Mermaid Tears.

- Maja

4 kommentarer:

Amalie Ancher sagde ...

Ej hvor er det cool! :-)

Mvh. Amalie
www.amalieancher.com

Sanne sagde ...

Det er superflot og lyder nemt - jeg må i Søstrene Grene.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg forstår ikke helt - har du lagt ét lag lak på, presset et billede ned oveni, og så lagt et lag klar lak over? og er billederne bare alm papir, eller hvordan?
ser fint ud :)

Send en kommentar