tirsdag den 20. december 2011

H&M neglelak sæt.

I dag har jeg testet disse mine lakker fra H&M. Jeg fandt dem i H&M på Ro's Torv i Roskilde, men har set dem andre steder. Jeg måtte slippe hele 49.95 for dem og købte dem faktisk mest pga den gule. Men nu har jeg jo 3 karry gule lakker, så mon ikke jeg har nok nu!?

Pegefinger: Petrol
Langemand: Coral
Ringfinger: Purple
Lillafinger: Mustard
Tommeltot: BerryNormalt er de små flasker udstyrede med små pensler, men i disse flasker er de faktisk ikke så små igen. De er også meget nemme at bruge, da der kan være en ok mængde neglelak på. Desuden er lakken også god og den er nem at arbejde med. På billederne har jeg 2 lag på undtagen den gule, der har jeg 3. Den var lige en anelse gennemsigtig og jeg bryder mig ikke om at kunne se neglene igennem lakken.

Farverne synes jeg faktisk er ret pæne. Jeg kan især godt lide Berry, Petrol og Purple. Jeg er ikke så meget til lyserød. Den eneste rigtige lyserøde for mig er OPI's That's Hot! Pink. Den gule som var grunden til at jeg købte pakken, var en anelse for mørk. Der kan jeg bedre lide Top Shop's Cut the Mustard.

Jeg ville have taget et pænt billede af pakken, men det var lidt svært at få alle farverne med. Men I får lige et billede alligevel, så I kan se hvordan den ser ud. Jeg ender nok med at opbevare dem i denne æske.


og så kan I også lige se hjørnet af min stue :D
Sussi

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

Fine farver, bortset fra den gule. Jeg bli'r aldrig go' til gul lak, måske fordi jeg er så bleg.

Mette K. sagde ...

Wow, er helt vild med den der hedder Coral. Hmm, måske man skulle forbi H&M.
Kunne også være at man rent faktisk skulle prøve en gul lak, den heri synes jeg faktisk er meget fin fordi den netop er så mørk.

katfio sagde ...

Skønne farver :)

Send en kommentar