tirsdag den 6. december 2011

Models Own It - Black Emerald


Endnu en lak fra Models Own It, det er den 4. lak fra Beetlejuice kollektionen - Emerald Black.
Da jeg først lagde lakken på, sad jeg i skygge og (indrømmet) dårlig belysning, der så den MEGET mørk ud. Jeg kunne heller ikke se al den shimmer på neglen, som jeg kunne i flasken. Heldigvis kom den til sin ret, da jeg fik tændt for lyset og kom hen til vinduet. Den er ikke mindre end fantastisk. Den smaragdgrønne shimmer giver virkelig et elegant udseende til lakken. Den skinner så meget at jeg faktisk ikke har lagt toplak, men hvid jeg skulle have den på i flere dage ville jeg helt sikkert lægge et lag, men det ville udelukkende være for holdbarheden, for den skinner rigeligt i forvejen.
Sussi gav mig kollektionen i fødselsdagsgave, hvilket jeg er meget glad for! (Tak Sussi) Alle lakkerne fra denne kollektion er simpelthen SÅ flotte, og heldigvis er de nemme at lægge på, konsistensen er også rigtig god, de er nemlig ikke for tynde, som jeg ellers tit synes at shimmerlakker er.

Og undskyld for mit billedspam, men den er bare så flot! :) Så hvis I ikke ved hvad I skal ønske jer i julegave, er denne kollektion et godt bud.

- Maja

8 kommentarer:

yasmin sagde ...

kan i ikke lave nogle 80 negle indlæg ? :D

Anonym sagde ...

UUUUUHHHH hvor er de altså fine! Og Sussi må siges at være de3n sødeste veninde:) Jeg kan ikke forstå at hun ikke købte et sæt til sig selv!
Ved i -altså Sussi;)- hvor lang tid leverancen tager hvis man nu kom til at bestille beetlejuiceneglelakkerne på modelsown? Vil en pakke nå frem før jul og lande under træet?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

yasmin: Tak for forslaget, det vil vi helt sikkert overveje.

Anonym: Sussi har skam også købt et sæt til sig selv ;) Og ja, hun er den sødeste veninde :)
Sussi må nok hellere selv komme på banen med et bud på om det kan nå frem. men hvis du bestiller idag kan det da godt være :)

Mvh Maja

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Jeg mener der gik ca 14 dage måske lidt mere før jeg fik min pakke, men der var også mange der købte pga udgivelsen af Beetlejuice kollektionen. De skrev at der kunne gå lidt ekstra tid. Jeg ville måske skrive til dem og spørge hvornår de ville sende hvis du bestilte. Ellers ville jeg bare skynde mig at bestille :D og krydse fingrene.

Sussi

Anonym sagde ...

Hejsa:) hvor kan man købe disse mega flotte neglelakker?:) jeg elsker jeres blog, den er så fed:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym... på www.modelsownit.com

Sussi

Cecile Printz sagde ...

Nøj, hvor er den bare super flot, selvom jeg ikke er de bedste venner med grøn. ö

Sanne sagde ...

Den er meget smuk, men jeg har ikke købt den, da den minder utroligt meget om den "Twilight" franken jeg købte af en af jer for et års tid siden. :)

Send en kommentar