tirsdag den 31. januar 2012

3 års jubilæums konkurrence..

I april i år har vi 3 års jubilæum. 3 år er bare fløjet af sted og vi kan næsten ikke tro hvor langt vi er kommet. I april har vi så planer om at lave en måned med en masse spændende indlæg og det er her I, vores læsere, kommer ind. Vi vil nemlig dedikere en dag til jer og i den forbindelse har vi lavet en konkurrence, hvor præmien er et gæste indlæg på bloggen (og helt sikkert lidt ekstra til neglene). Dvs. at man får lov til at skrive om neglelak på vores blog.

Konkurrencen er meget simpel.

Lav et indlæg til vores blog. Emnet er din favorit neglelak eller dit favorit design. Tag billeder af neglelak, negle osv. Send det hele til os i en e-mail (skriv evt hvor billederne skal sættes ind) og så vil vi vælge vores favorit imellem dem der skriver til os.

Vi sætter stor pris på at fotos er af god kvalitet, at man er kreativ og skriver nogenlunde pænt. (Vi vil naturligvis rette stavefejl/tastefejl i det vindende indlæg).
- Sørg for at tage billederne hvor der er masser af lys.
- Sørg for at billederne er skarpe og man kan se hvad der er på neglene. Det ville være synd hvis man skrev et super indlæg, men at man ikke bliver valgt pga dårlige fotos.

Vi vil selvfølgelig respektere hvis vinderen kun vil have sit fornavn offentliggjort.

Konkurrencen starter NU og slutter igen d. 1. Marts 2012 (Vinderen får direkte besked og indlægget bliver vist her på bloggen i midten af april. (nærmere dato kommer senere).

Kun 1 bidrag pr. person.

Send jeres indlæg/ konkurrence bidrag til Konkurrence@neglenymfer.dk

Maja & Sussi

4 kommentarer:

katfio sagde ...

FEEEEEEEEEEEEEEDT! :D Så må kreativiteten frem!

M. Hermansen sagde ...

Må man indsende mere end et?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

M... Kun 1 bidrag pr. person. Havde lige glemt at skrive det :D

Sussi

Frk. Fine sagde ...

Super nice konkurrence!
Tip: tjek denne danske konkurrence ud også :)
http://frkfine.blogspot.com/2012/01/our-very-first-competition.html

Send en kommentar