tirsdag den 3. januar 2012

Essie - School of Hard Rocks!

Dagens neglelak er fra Essie's vinter kollektion 2011. Det er en super lækker creme lak i en noget så fantastisk farve. En mellemting mellem grøn og blå måske, men jeg synes den er svær at beskrive. Nok mest grøn. Jeg ved ikke om man kan se på billederne, men den er en smule støvet.

Essie's lakker er blevet super dækkende de sidste par år og denne skulle kun bruge et enkelt lag. Jeg er også meget imponeret over farverne i de nyere kollektioner. Især i 2011 (skulle til at skrive især i år :D hehe) har der været nogle fantastiske farver, så jeg glæder mig lidt til at se hvad Essie byder på i 2012. Jeg skal nok opdatere jer med kollektionerne som de kommer i løbet af året.

På billederne har jeg underlak, men ingen toplak på. Når jeg prøver flere på samme dag, så undlader jeg at komme toplak på, da lakken så ikke skal kunne holde længe. Bortset fra når det er en lak der vil se bedre ud med toplak, som den 3D lak fra Nails Inc jeg testede i sidste uge. Nå, men nok snak og nu til lidt flere billeder.
Sussi

5 kommentarer:

Camilla sagde ...

Jeg har også lakken, er så glad for den! Det er en rigtig flot farve :-)

Anonym sagde ...

Leder i efter Deborah Lippmann: Happy Birthday lakken??

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Camilla :D ja ik!?

Anonym. Nej det gør vi ikke, har du da en?

Sussi

Julie sagde ...

Den er så fin den her lak! Elsker den også :)

Sofie sagde ...

Jeg snakkede med billigvoks.dk igår og de fortalte at de får en ny sending Essie neglelak hjem i næste uge! Uuuuh glæder mig :D

Send en kommentar