fredag den 20. januar 2012

Essie - Sew Psyched


Dagens neglelak er fra Essie. Det en af mine favorit lakker. Jeg elsker simpelthen den støv grønne army farve. Ja den er lidt svær at beskrive, men fed er den da.  Jeg har længe ville købe den og fik endelig taget mig sammen til at købe den i sommers. Jeg troede faktisk jeg havde vist jer den, men billederne her har ligget gemt i en folder med "brugte" billeder/lakker. Så er det godt jeg kan finde ud af at søge på bloggen :D Da de blev taget i sommers, altså billederne, kan jeg altså ikke huske hvor mange lag jeg har på, men jeg er sikker på at det minimum er 2.

Imens jeg har lavet dette indlæg, har jeg haft Essie - Bangle Jangle til at tørre på mine negle. Hvilket har resulteret i at jeg nu har et fingeraftryk på den ene negl, da jeg er lidt klodset. Lover at rette det inden jeg laver et indlæg med dem.

Lige lidt oplysninger: Jeg viser sjældent den neglelak jeg har på på dagen hvor jeg skriver, da jeg tit tester en masse lakker når jeg har tid. Så retter jeg billederne til og laver et indlæg til at udgive senere, eller laver indlægget senere. Det er som regel i weekenderne jeg får testet, da min nu 10 måneder gamle datter Hannah tager meget af min tid. Det er lidt svært at gøre som inden hun blev til, at teste en neglelak hver dag.. nogle gange op til flere om dagen.

Jeg må også indrømme, at det er lidt svært at holde styr på hvilke lakker man har testet osv efterhånden. Jeg har prøvet at lave en liste "lakker vi har testet", men er ikke god til at opdatere den. Er der egentlig nogen der bruger den?

Sussi

7 kommentarer:

Julie sagde ...

Jeg har også Sew Psyked og det er sjovt, har det helt modsat med den. Der er bare et eller andet ved farven, der ikke helt fungerer for mig. Men den er skøn, fordi den nærmest dækker allerede ved første lag!

Jeg bruger tit jeres liste :)

Anonym sagde ...

Elsker grøn :D

Og ja, jeg bruger også listen indimellem.

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Jeg gør noget så simpelt som at lave et mærke med en glastusch i bunden af flasken, når jeg har swatchet lakken. Billederne gemmer jeg i en "afventende" folder og når jeg så har bragt dem på bloggen, flytter jeg dem i min "swatches" folder.
Og hvis i tvivl bruger jeg bare "søg på bloggen" funktionen.
Men bort set fra det - så kan vi vist altid tåle at se flere billeder af Sew Psyched :)

Ann-sofie sagde ...

Flot :)
http://wwwblogger-lalalaland.blogspot.com/

Signe sagde ...

Virkelig fin blog- og rigtig fine billeder!
Kys fra Signe, http://downwithbirdie.blogspot.com/

Simone sagde ...

Jeg ville egentlig bare lige indskyde, at jeg tit har brugt jeres liste, så du må endelig ikke fjerne den, dog gerne opdatere :) Den er virkelig nyttig ^^

Pia sagde ...

Jeg bruger også tit listen, så jeg ville i hvert i falde blive ked af det hvis den forsvandt.

Send en kommentar