fredag den 6. januar 2012

Kollektionerne i 2012 jeg glæder mig til..

I dag har jeg desværre ikke nogen neglelak at vise jer, men jeg har været på jagt, for at finde ud af hvad der kommer fra vores favoritmærker i 2012. Sidste år bød på rigtig mange gode kollektioner og det er også tilfældet i dette år.

China Glaze:

China Glaze er åbenbart ikke helt færdig med crackle trenden, så de lancerer en kollektion med glitter varianten. Jeg synes det er nogle fede farver, men er dog lidt træt af krakeleringslakker. Depend har vist nogle flotte af glitter slagsen. Maja har testet dem tidligere.

Denne kollektion kan allerede købes på feks Transdesign.com og er en kollektion med skrappe farver, samt en glitter toplak. Ser spændende ud, men det er nok mest de grønne og blå lakker der lokker mest.


Denne kollektion har glæder jeg mig nok mest til af China Glaze's indtil videre i år. Kollektionen bliver lanceret i forbindelse med Hunger Games filmen og navnene og inspirationen til lakkerne kommer derfra. Er spændt på at se disse lakker i virkeligheden og om de kan leve op til mine forventninger.


On Safari er en af China Glaze's sommer kollektioner. Jeg er meget spændt på at se disse, for jeg overvejer seriøst at få mig hele kollektionen. Jeg er bare i tvivl om de minder for meget om andre jeg har. Den grønne minder lidt om Essie's Going Ingocnito, men det er svært at se på et billede.

Wow, så er der glitter himmel! Denne kollektion skulle komme her til foråret og gad vide hvor hurtig man skal være for at få disse. Jeg er sikker på at de bliver populære. Must have for en glitter /holo tosse.


Summer Neon siger det hele. China Glaze har altid lavet nogle fantastiske neon lakker og jeg er spændt på at se hvordan disse ser ud i forhold til sidste års Poolside kollektion.


Yay, så kommer China Glaze lige med en magnetisk neglelak kollektion. Det ser ud til at der er flere forskellige magneter og farverne ser også fine ud. Jeg tror at magnetisk neglelak bliver trenden i 2012 :D

Essie:Go Overboard er Essie's forårs kollektion, som jeg synes ser meget spændende ud. Bortset fra den lavendel farvede neglelak, så er de andre to spændende. Jeg så lige tests af dem hos Nails and Noms her.

Endnu en forårskollektion fra Essie er A Spring to Invest in. 6 skønne farver med både shimmer og creme finish. Jeg er især hooked på den grønne og den sarte fersken, selvom jeg har fundet ud af at orange og fersken ikke passer så godt til min hudfarve. Jeg vil dog lede til jeg finder en der gør :D


Essie's resort kollektion i år blirver denne Sure Shot kollektion med 4 lakker. Det bliver nok en af de kollektioner jeg køber i mini udgave bare for at få dem alle uden at skulle tømme kontoen helt.

OPI:

Endnu en kendis kollektion fra OPI, nemlig Nicki Minaj, som er en amerikansk rapper/sangerinde. (har blandt andet lavet et hit med Rihanna). Jeg er nok mest hooked på Save Me, men kun fordi den er anderledes. De andre synes jeg at have set før.

OPI's Holland kollektion har jeg nævnt før, men er stadig lige så spændt som før. Især på den nederste række :D

Softshades kollektionen er i år inspireret af New York's ballet. Jeg købte sidste år mini udgaven af Softshades kollektionen Cirque du Femme, men blev lidt skuffet. Jeg er dog helt vild med især den blålige nuance.. og er det en glitter lak man kan se på øverste række? Uuuhh.

Jeg ved ikke helt hvornår de forskellige kommer til salg, men jeg vil løbende skrive det når jeg ved det.Er der noget  I glæder Jer til?

Sussi

23 kommentarer:

Doktor S sagde ...

Har bestilt save me og metallic 4 life fra Nicki Minay kollektionen, og venter spændt på at 'Prismatic' fra China glaze kommer på eBay :)

Karina sagde ...

*g* Jeg kan huske jeg for mange år siden brugte nogen lakker i neon farver, og ja nu er de sørme moderne (igen) ;)

Tulle sagde ...

Magneter? ^^

Laura T sagde ...

Jeg ville høre om i kan skrive lidt om hvordan de magnetiske lakker virker, da jeg aldrig har hørt om det før:) men det lyder meget spændende:)

Amalie sagde ...

Jeg har lige modtaget Pink Friday, Fly, Metalic 4 Life og Superbass Shatter. Jeg er vildt med nicki minaj og disse lakker stod ud for mig. Jeg har ledt efter den perfekte dækkende lyserøde som Pink Friday er og resten af lakkerne synes jeg er meget unikke, dog er jeg hverken into holo glitter eller brækgrøn så dem valgte jeg ikke at købe:)
Jeg har lige forsøgt at lave lidt nail art med metalic 4 life og pink friday, genial kombi og dem må jeg også senere prøve med fly istedet for. Livet er nær perfekt når ens negle er det hvis du spørger mig og de her er lige mig.
Og tak for info af upcomings. Der er helt sikkert nogen specielt fra china glaze jeg skal have fingre i.

Passion4Polish sagde ...

Nicki Minaj og China Glaze's nye glitterlakker er helt sikkert dem, vi glæder os mest til :D

Nicki Minaj er på vej med posten, og jeg går også bare og venter på, hvornår de andre kommer på eBay ;) Det er dyrt at være addicted!

DesertNails8 sagde ...

whoa, it looks like China Glaze has stepped up their game. their magnetic polishes and chroma glitters look very fun!

Rainbowify Me sagde ...

Jeg skal helt klart have et par af crackle glitterne samt chroma glitterne! De ser helt vildt fede ud.

Mette sagde ...

Lige siden jeg blev neglelakholiker, har jeg været vildt fascineret af China Glaze' lakker. Problemet er bare, at jeg ikke har en eneste CG lak! Min mor kan ikke lide at købe fra USA, hvis der kommer told og alt muligt på. Derfor har jeg kun købt fra Asos. Men nu er jeg altså virkelig hooked på nogle af de der kolleltioner fra CG, så kender I nogle sider inden for Europa? F.eks England eller andre som sælger CG. Jeg ved godt, at Smartgirl sælger lidt, men jeg synes ikke de bliver opdaterede.. Jeg har i hvert fald kun set de samme. Håber I kan hjælpe :-)

katfio sagde ...

Har det samme problem som dig Mette! :) Er blevet hooked på China Glaze ! Og har brug for hjælp...

christina sagde ...

Jeg har set der er et par stykker der sælger de nyeste China Glaze kollektioner på Trendsales, så b.la. en der solgte julekollektionen. Har dog ikke selv prøvet at bestille derfra, så ved ikke om det er godt eller dårligt osv.

Frk. Fine sagde ...

Puha, det er lidt forfærdeligt, men jeg føler virkelig jeg BØR eje Prismatic kollektionen. Og helst dem alle derfra!.

Genialt indlæg by the way, glæder mig til det opfølgende om hvornår og hvor de forskellige kollektioner kan købes :)

Katrine Mørk sagde ...

Fik en magnetisk neglelak i julegave af min lillebror som jeg havde ønsket mig og må sige at den er helt fantastisk! Glæder mig til at der kommer nogle flere på markedet fra flere forskellige mærker (:

Doktor S sagde ...

Mette: du kan sagtens bestille fra USA uden der sker noget :) det må bare højst koste 80,- pr køb inkl levering. Og de fleste lakker koster omkring 50-60,- kr med levering :)

Kh

Sanne sagde ...

Jeg bryder mig heller ikke om crack polishes, synes de ligner noget der skal renses af. Det er ikke rigtig elegant.Og jeg gider ikke mere neon, jeg var jo teenager i firserne, så jeg har fået så rigeligt med neon. ;)

Safari er kedelig. Med Prismatic er da fuldstændig fantastisk - vil ha', vil ha', vil ha'!!!

Jeg har lige investeret i en pakke med seks forskellige magnetlakker (havde tre i forvejen) og tre forskellige magneter. Det kunne være smart hvis man kunne købe forskellige magneter separat.

Essie - der er ikke rigtig noget der fanger, jo måske den sart lysegrønne. Den ligner faktisk ikke noget jeg har i forvejen.

MalenePetersen sagde ...

hvor køber i jeres china glaze? :-) har kun fundet på nelly, men synes ikke deres udvalg er så stort :-)

MalenePetersen sagde ...

okay, flot .. jeg fandt dem jo så på den side i henviste til :p

vedi hvad fragten koster derfra? synes simpelthen ikke jeg kan finde det nogle steder :-)

Doktor S sagde ...

Malene: du kan købe China glaze billigt på EBay :)

Kh

Mette sagde ...

Doktor S: Ja, det ved jeg godt, men hvis man så endelig køber, så skal man jo købe flere end en. Og så bliver det jo dyrere. Derfor vil det være bedre hvis man kan købe dem inden for Europa, så man kan købe flere uden at der vil komme told på.

MalenePetersen sagde ...

Mette: det var også det jeg tænkte, havde nemlig godt fundet enkelte på ebay :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg prøver lige at forklare det med told. :D

Hvis dine varer koster 80 kroner eller derunder skal du ikke betale told, moms eller importgebyr. Forsendelsen skal ikke være en del af de 80 kroner. Det er kun selve varernes samlede pris der gælder. Hvis man køber for mere end 80 kroner, så skal man betale told af fragten også. Tolden består af 12 procent og udregnes således:

Hvis du køber et par cowboybukser fra USA til en værdi af 1.500 kr., hvor portoen er 50 kr. og toldsatsen 12%, og moms 25 %.


​Told 12 % af varens værdi + porto​
Moms​ 25 % af varens værdi + porto + told
Importgebyr​ ​ 160.00 kr.​


(fra postdanmarks hjemmeside)


Malene.. Fragten bliver bestemt ud fra vægten af det du køber, så du skal tilføje varer til kurven og tjekke ud (men du skal ikke betale, man kan sagtens vælge fragt uden at skulle betale) for at se hvad fragten bliver. Der plejer at være flere valgmuligheder for fragt.

Mette..Du kan kigge på beverlybeaute.com evt. Forskellen på neglelak inden og uden for EU er prisen. Neglelak er betydeligt billigere udenfor EU. Kig evt i vores linkliste, der har vi skrevet UK, US, DK ud fra linksne og hvilke lakker de har. Ellers er du velkommen til at spørge..

Sussi

ps Håber ikke jeg glemte at svare nogen ellers skriv lige igen :D

Anonym sagde ...

Glæder mig meget til at Hunger Games kollektionen kommer :D :D Er der nogle, der ved hvor man kan købe dem i Europa? De virker lidt svære at få fat på.. ):

Anonym sagde ...

anonym: Har lige bestilt Hunger Games + Magnetix kollektionerne (minus nogen enkelte) fra http://www.head2toebeauty.com (bare husk at dele dem op i mindre bidder så du ikke ryger i tolden)

Send en kommentar