torsdag den 29. marts 2012

NYX - Pastel Pistachio.

NYX - Pastel Pistachio.

Dagens neglelak er Pastel Pistachio fra NYX. Et meget billigt mærke fra USA, som kan købes hos Cherryculture.com De koster ca et par dollars stykket, så man kan købe en håndfuld uden at man når over de 80 kroner før tolden kommer på.

Lakken er en, ja, pistaciegrøn neglelak. Den minder mig lidt om den nye forår neglelak fra Essie der hedder Navigate Her. Jeg poster lige et billede af den nedenunder, så I kan se sammenligningen selv. Jeg synes dog at det var en anelse svært at få den til at ligge pænt på neglene. Jeg måtte ud i 3 lag, ikke pga at den var gennemsigtig, men fordi jeg synes at jeg måtte udjævne buler i lakken. Som I kan se på billedet er det ikke helt lykkes mig at gøre det helt. Jeg tror ikke at det er selve neglelakkens skyld og jeg har et par teorier..

1) Jeg testede flere lakker og jeg fik ikke vasket hænder imellem alle lakkerne, så rester af neglelakfjerner kan have siddet på neglene og gjort det sværere at lægge den næste på pænt.

2) Jeg kom underlak på, så det kan være at den ikke har været helt tør før jeg startede.

3) Tålmodighed er ikke min stærke side og jeg burde måske have ladet lagene tørre i længere tid inden jeg kom næste på.

Alt i alt synes jeg farven er super flot og rigtig forårsagtig. Jeg tror dog ikke at det er lakken der var skidt, men en kombination af de 3 punkter der gjorde at den var lidt besværlig at påføre. Jeg vil prøve at teste den igen en anden dag.

Essie - Navigate Her.

Sussi

4 kommentarer:

Marias Nail Art sagde ...

Ja uanset visse besværligheder med lakken, så er det en køn farve, utålmodige Sussi, tsk tsk ;)

Katrine Mørk sagde ...

kommer der told på fra cherry culture? og hvis der gør er det så 80 kr med eller uden porto man må købe for?

så lige et helt andet spørgsmål, hvor køber man deborah lippmann lakker i kbh?

Nanna Lind sagde ...

vil vildt gerne se Reviews på Jordana - Cosmis :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Katrine.. i reglen kommer der told på alle køb lavet i internetbutikker udenfor EU. Og da Cherry Culture er en amerikansk butik, så vi der komme til på hvis du køber for mere end 80 kroner. Det er kun for varerne. Fragten tæller ikke med i de 80 kroner. De tæller først med hvis du køber for mere end 80 kroner. Så vil tolden blive regnet ud fra både prisen for varerne samt fragtbeløbet. Jeg holder mig altid til under de 80 kroner. De har tit 20% på deres side, så hold evt øje med det, så kan man få en ekstra neglelak med i købet :D

Sussi

Send en kommentar