onsdag den 11. april 2012

april: 3 forskellige måder at fjerne glitter neglelak

I dag vil jeg vise jer 3 måder at fjerne glitter neglelak, eller hvilken som helst neglelak egentlig. Glitter neglelak er dog lidt sværere at få af, da den tit sætter sig fast nede i neglen og når man så gnubber og skurer for at få det af, så kommer man desværre til at ridse neglens overflade. Det er ikke optimalt, hverken for påførelse af neglelak eller neglens sundhed.

Derfor er det altid bedst at lade neglelakken og glitteret blive opløst inden man prøver at gnubbe det af. De 3 måder er alle gode måder at fjerne det på, men man skal huske, at neglelakfjerner ikke er godt for negle og hud, så sørg altid for at vaske hænderne godt bagefter.

1. metode
Den første metode lavede vi video til for noget tid siden. Den viste hvordan man fjerner den mest almindelig glitter neglelak. Det man gør er, at man tager et stykke vat eller vandrondel og påfører neglelakfjerner, presser vattet ned på neglen i 10-20 sekunder før man langsomt kører det ud mod spidsen. På den måde vil neglelakfjerneren opløse neglelakken og den vil være nemmere at få af igen. Se evt videoen herunder.


2. metode
Den anden metode er stanniol/folie metoden. Den er god til lidt mere besværlige glitter lakker. Det er egentlig samme fremgangsmåde som med metode 1. Man opløser neglelakken med neglelakfjerner ved at lade den sidde lidt. Forskellen er at man her tager noget stanniol og vikler om vattet med neglelakfjerner. Dette gør at neglelakfjerneren bliver mere effektiv og den hjælper med at holde vattet på plads.


3. metode
Den sidste metode er neglelak/toplak metoden. Jeg har først selv prøvet denne metode i dag, men jeg har læst en masse om den og folk bruger både neglelak og toplak til at fjerne neglelak med. Metoden går simpelthen ud på at man tager en neglelak eller toplak og kommer et lag på den eksisterende neglelak og venter et øjeblik. Det gør så at den opløser neglelakken og så kan man tage noget vat og tørre neglelakken af. Helt uden brug af neglelakfjerner. Man kan evt bruge en gammel/grim/kedelig neglelak, man alligevel ikke bruger til dette. Så har man lige glemt at købe neglelakfjerner kan man bruge denne metode. OBS: Det virker bedst med toplak, da en farvet neglelak vil sætte sig i neglerødder og kanter. Det kræver også 2-3 påførelser før man har fjernet al neglelak fra neglen. Jeg foretrækker dog stadig mest neglelakfjerneren :DDen værste metode man kan bruge, er nok den de fleste af os bruger indimellem. Det er nemlig den hvor man skraber neglelakken af med neglene. Man kommer nemt til at fjerne et lag af neglen og det er ikke sundt i længden.


Hvilken metode bruger I?

Sussi

3 kommentarer:

Simone sagde ...

en tur i svømmehallen plejer at tage livet af mine negle. Jeg har arbejde hver onsdag, hvor jeg er i vandet i 2 timer i streg, hvilket ofte formår at få min neglelak til at gå i opløsning, så jeg kan pille den af i en stor flage. Den løsner sig altså bare fra neglen. Det er lidt træls, hvis manicure ikke er mange dage gammel.

Solvejen sagde ...

God guide. Var slet ikke klar over at den med at bruge en lak til at fjerne en anden lak med, men kan godt se logikken i at det virker.. ville nok kun bruge den i absolut nødstilfælde - det virker vildt beværligt ;)

Jeg bruger metode nr. 1. Jeg har altid minimum 2 lag lak på, mellem en over- og underlak, så deter nødvendigt at holde neglelaksfjerneren på i et stykke tid ;) Og jeg har vist ikke tålmodighed til at vikle staniol rundt om neglene.
Til gengæld sker det indimellem for mig, at lakken begynder at skalle, og så er det altså svært at modstå fristelsen for at pille, og se efter hvor meget der kan komme af i ét stykke... ;)

Anonym sagde ...

Fra Anoja
Jeg bruger altid metode nr 3. 2-3 lag på af en de grimme lakker( jeps, dem er der nogen af). Venter en 3 minutters tid - vatrondel med neglelakfjerner.( Med eller uden acetone. Vupti.. Det bruger jeg på alle lakker. Også dem med store glitter.(Franken)

Send en kommentar