fredag den 13. april 2012

Essie - Really Red


Sussi er stadig syg og jeg har fået hold i ryggen, så idag får I desværre kun en almindelig neglelak at se. Det er også et gammelt billede, men jeg har ikke lige fået opdateret med det. Ja undskyldninger er der nok af. Vi kommer stærkt igen imorgen :)
Det er en knald rød lak fra Essie - Really Red. Den er SÅ flot på, man får virkelig meget rød for pengene. Den er sådan rigtig rød, som I de gamle dage hvor alle gamle damer havde denne farve på neglene.
Jeg har lagt to lag, og den havde nok været bedre tjent med et lag mere.

- Maja

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej. kan man stole på denne her side ?
http://www.beauty4nails-body.co.uk

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. jeg går ud fra at det også er dig der har skrevet til os på mailen :D Jeg svarer lige her.. Jeg har ikke selv prøvet den, men jeg har lige googlet siden og fandt ud af følgende:

siden er godt nok et co.uk (engelsk) domæne, men det viser sig at ejeren bor og sender fra USA, så man får told og moms på hvis man køber for mere end 80 kroner. Desuden er det en privatperson der ejer siden og ikke et firma. Jeg ville nok ikke handle der og jeg sletter siden fra vores link liste.

Tak fordi du spurgte, for jeg vil da ikke sende vores læsere til en dårlig side. Køb derimod fra beautybay.com det er med sikkerhed en fantastisk side og er fra england. Jeg bestiller tit derfra.

Sussi

Anonym sagde ...

Ja det er det :).
Hvor kan jeg så købe China glaze ?????

Send en kommentar