søndag den 22. april 2012

Gæsteindlæg: Eva fra Coewlesspolish.

HEJ!

Det er Eva fra Coewlesspolish der skriver. Jeg har været så heldig at få lov til at skrive et gæsteindlæg her på Neglenymfernes blog, i anledning af deres jubilæum, og det er jeg simpelthen så taknemlig for! Neglenymferne var den første negleblog jeg fulgte, og det var faktisk dem der fik mig til at starte min egen blog, så jeg skylder Maja og Sussi et stort tak, fordi de startede min interesse for neglelak og blogning!

Til dette gæsteindlæg fik jeg at vide, at jeg skulle lave en manicure med min yndlings neglelak eller design.
Jeg har været rigtig i tvivl om, hvad jeg skulle lave. Jeg kunne godt tænke mig at lave noget stamping, men jeg ville også vise min yndlingsneglelak. Så jeg har altså lavet to manicurer!
Hvis man læser min blog, ved man måske, at jeg elsker Essie Aruba Blue. Det er virkelig min yndlingsneglelak. For det første er den blå, min yndlings neglelakfarve, og så skinner den bare, og er så flot med det shimmer den har.


Den anden manicure jeg har lavet, er med stamping på. Den grønne lak er en franken, mens den sorte er China Glaze Smoke and ashes. Hvis I har den, og har noget stampinggrej, så prøv at lave stamping med den. Den er fantastisk! Og det er så fint at man kan se det grøn/blå i den!


Jeg håber I nød mine manicurer! :)

 
Hilsen Eva

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens gæste blogger er den skønne Eva som har en fantastisk neglelak blog. Hvis ikke I skulle kende hendes blog, så synes vi, at I burde skynde jer derover og se med det samme! Klik her!

Vi vil også rigtig gerne sige tak til Eva for at lave dette gæsteindlæg for os.

Maja & Sussi

8 kommentarer:

Amalie sagde ...

Sikke nogle smukke negle!!
Det må jeg altså sige er lige hvad jeg savner ved neglenymferne, det ser ikke ud som om i gør noget ud af selve formen på jeres negle for de er altid filet skævt eller ser uplejede ud og i lægger neglelakken klumpet på...
Eva, jeg følger også dig nu:)og igen - Fantastiske negle og fantastisk flot måde du tager billeder og former dine negle på din side. Så smukt!

Lisa Thestrup sagde ...

I sidste uge bestilte jeg på amazon lidt forskelligt stamping grej, glæder mig SÅ meget til at prøve det :-D

Lisa Thestrup sagde ...

Jeg ønsker på ingen måde at starte en debat. Vi har jo lov til at have forskellig smag :-)
Men jeg synes at kritikken af neglenymfer er uberettiget, de laver flotte negle!!

Sanne sagde ...

Jeg kunne genkende Evas negle med det samme, hun har en FED blog! Aruba Blue er den perfekte blå.

Sanne sagde ...

-> Amalie, jeg har altid haft den gammeldags mening at når man ikke har noget pænt at sige, så tier man stille.

Amalie sagde ...

Uden kritik kan neglenymferne altså heller ikke blive bedre og jeg er meget uforstående overfor hvad der er sket for i deres gamle indlæg ser de ud til at forme neglene meget pænere - og nu er det altså heller ikke særligt svært at gøre, og de gamle billeder vidner da om at deres negle har styrken til at blive lange og fine
Jeg undrer mig - og neglelak har altså brug for en flot negl for at komme til sin ret hvis du spørger mig. Man maler heller ikke på et lærred der er hullet for ligemeget hvilken teknik og hvilket godt øje man har for hvad man vil male så vil man ende op med et hul...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg vil lige skrive lidt som respons til denne debat. Jeg synes dog det er synd, at vi bare burde nyde Eva's indlæg i stedet. Og både Maja og jeg selv vil give ret i at Eva har fantastiske smukke negle. Det er blandt andet en af grundene til, at vi bad hende om at lave et gæsteindlæg for os.

Når det er sagt, så synes både Maja og jeg selv, at kritikken af vores negle er en smule overdrevet. Man skal selvfølgelig have lov til at have sin mening.

Vi er selv tilfredse med hvordan vores negle ser ud. Det kan godt være at de ind imellem knækker og ikke bliver filet til med det samme, men sådan er det nu bare engang. Vi blogger hver dag og derudover har vi begge små børn, arbejde og skole og andre hobbyer, så al vores tid drejer sig altså ikke om vores negle.

Til sidst vil jeg bare sige, at der må da være nogle der kan se ud over at vores negle ikke er lange og perfekt formede, for vi har trods alt omkring 2000 læsere om dagen.

Jeg håber dog, Amalie, at du fortsat vil besøge vores blog, trods hullerne.

Sussi

Sanne sagde ...

Lige præcis, vi skal nyde Evas indlæg og hendes fantastisk flotte negle, men huske at I har både arbejde og børn. Jeg mener stadig at hvis man ikke synes det er så pænt, så kan man tænke det, men det behøver ikke komme videre. Ville bare lige tage jer i forsvar.

Og igen, Eva, jeg elsker din negleblog lige så meget som NegleNymfernes, selvom din kunst er så flot at den nærmest er uopnåelig - men man kan godt blive inspireret alligevel. :)

Send en kommentar