søndag den 8. april 2012

Leopardnegle: Gæsteindlæg af Gitte.

Dagens indlæg er skrevet af Gitte, som deltog i vores jubilæums konkurrence, hvor man kunne vinde at ens bidrag ville blive vist her på bloggen. Vi blev helt vilde med Gitte's indlæg, og ikke mindst hendes flotte design og billeder. Håber også at I andre synes om det.

Sussi & Maja

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leopardnegle
Jeg har aldrig været den store fan af leopardprint, hverken på tøj, sko eller accesories. Men da jeg opdagede leopardneglene rundt omkring i blogland, var jeg helt solgt. Dog har jeg aldrig fået afprøvet det, før for et par uger siden. Jeg synes min to dage gamle lyserøde manicure med glimmer blev kedelig, og så skulle det her design lige afprøves. Jeg prøvede med forskellige farver, men det her blev min favorit, og det er helt sikkert et design jeg kommer til at bruge igen til sommer. Det var egentligt meget simpelt at lave, og jeg tror de fleste efterhånden kender teknikken, med de sorte streger og de farvede klatter. De lyserøde negle, er lavet med en teknik som min kæreste, tilfældigt faldt over på nettet. Det er lavet med en svamp, men fidusen er at "sponge" ovenpå et lag tyl. Det giver en anderledes struktur, end når man bare gør det på almindelig vis. Det er ikke så tydeligt når det er med glimmer, men det er vildt flot som effekt på andre negle.
Nå men her er lige lidt billeder.


Af neglelakker har jeg brugt:

Basecoat - Herome nailhardener

Til de hvide leopardnegle har jeg brugt: den hvide depend nr. 31, den sorte dazzling nail color nr. 14, den grønne Gosh 606 early green og den orange  Inglot nr. 723.

De lyserøde negle er lavet med: lyserød fra depend (nummeret er slidt af på lakken), og glitteren er en nailart pen fra ebay.

Til sidst har jeg lagt et lag seche vite. 


Det var et fantastisk solskin den dag, og jeg synes mine nyindkøbte potteskjulere fra Ikea var rigtige dekorative som baggrund. Jeg elsker retrodesigns, og på en eller anden måde rammer leopardneglene plet.Det var det hele :)

Gitte 

www.worldofglitter.dk

1 kommentarer:

Gitte sagde ...

Ihh, sikke en dejlig overraskelse :D Hvor er I bare søde piger! Mange tak - det er en rigtig stor ære :D

Send en kommentar