onsdag den 16. maj 2012

Besøg i Sephora


I går var en en tur i Sephora i llum for at se hvad de havde. Jeg havde glædet mig super meget, da de i f.eks Frankrig og USA har nogle fantastiske mærker. Men desværre blev jeg noget så skuffet... Jeg blev godt nok ked af det udvalg de havde. Jeg skal dog lige sige at de har hele deres eget mærke Sephora's neglelak sortiment. Men at de kun har OPI og Nails Inc derudover skuffede mig meget. Jeg havde set frem til Sephora by OPI lakkerne i det mindste.

Jeg købte en negle/hånd scrub til 90 kroner og så fik jeg en klar neglelak gratis. (Der stod nogle sephora piger ude på gaden ved købmagergade indgangen og ved kgs nytorv og delte flyers ud, som man kunne bytte til neglelak, makeup eller parfume prøver i butikken.)

Suk... Så må man jo bare spare sammen til at tage endnu en tur til New York igen :D

Sussi

5 kommentarer:

Anne Marie sagde ...

Det lyder lidt som min tur i Sephora, da jeg var i Rom. Jeg havde også glææædet mig til Sephora by OPI - men der var KUN deres eget mærke. SÅ skuffende...

Kathrin sagde ...

Øv hvor skuffende. Sephora by OPI ville være grunden til at tage derind.

Anonym sagde ...

Er det dyrt derinde?

katfio sagde ...

Jeg blev også skuffet. Især efter jeg havde læst at det var en af de største.. Deres udvalg af mærker er ikke specielt godt :(

lauriestrode sagde ...

Jeg havde checket deres brand liste ud på forhånd, så jeg var allerede skuffet før de åbnede :( - jeg havde håbet på en masse af det de også har i USA, bl.a Hello Kitty og andre spændende sager.

Og Anon: Det er ihvertfald ikke billigt. nails inc. kan jeg stadig købe billigere hos beautybay.com!!

Jeg er ihvertfald ikke specielt imponeret indtil videre.

Send en kommentar