mandag den 21. maj 2012

Godmorgen

Kl er 5.22 og jeg sidder i toget på vej til arbejde. Gab.

Jeg ville lige sige tak til de 50 der nåede at sende en mail til os for at vinde præmien fra Giveaway 3.

Jeg håber at jeg når at trække en i dag. Vinderen får direkte besked på mail, men jeg skriver det også kort herinde på bloggen.

En lille update på mine negle. Jeg havde et par hakker i de fine blomsternegle, så jeg besluttede mig for at tage det af i går. Så nu er de bare og følsomme overfor vand vind og vejr. De er desværre ikke nået at vlive meget længere, suk. Jeg må nok bare komme neglelak på når jeg kommer hjem igen. Det er den bedste måde at få mine negle til at stoppe med at knække. Og så må jeg jo huske mit eget råd. Masser af vand (drikke) og fugt (håndcreme).

Sussi

3 kommentarer:

Lisa Thestrup sagde ...

Tænker tilbage på dengan heg havde "nøgne" negle... Det er 3 år siden nu.
Jeg gemte altid mine hænder væk. Ligemeget hvad jeg gjorde var de bare grimme, rillede, flossede, misfarvede osv. Og tog jeg neglelak på gik der ikke mere end 2 timer før det begyndte at skalle lidt af...
Så fik jeg lagt gele på mine negle for 3 år siden og har det stadig. Jeg tror aldrig jeg stopper med det igen :-) nu kan jeg tage mig selv i at stå med pengene i hånden, ved kassen i føtex osv, oppe i pengeskålen/på disken fra den første vare bliver scannet ind, og til jeg skal betale. Hehe totalt SE MIG (læs: mine negle ihvertfald)

Astrid sagde ...

holda op det var tidelig du skulle op :o

jeg synes ind i mellem at det er rar at have "nøgne" negle kan på en måde mærke hvordan de trækker vejret igen altså selv om jeg selvfølgelig godt ved at det gør negle ikke ;D hehe

http://polish-life.blogspot.com/

lauriestrode sagde ...

Sussi, har du prøvet Trind? Jeg har brugt ko´mbinationen af neglebalsam og nail repair og har nu igen negle jeg skal file ned, som ikke flager eller knækker.

Der er dog formaldehyd i nail repair, bare så du er opmærksom på det.

Send en kommentar