mandag den 11. juni 2012

Depend Holo Dag 3 - Ingen MagnetLong time no se. Der har været en del ting i mit liv på det sidste, og hver gang jeg var ved at få tid til at skrive til jer, kom der en ny ting i vejen. Nu håber jeg, at der vil være lidt mere tid til jer alle og bloggen. Så jeg kan komme igang med mine designs igen. Jeg har ideerne skitset ned på papir, de er bare ikke kommet længere :-s

Idag vil jeg gerne vise jer en af de nye holo-lakker fra Depend, jeg har prøvet nr 2027. Den har en rigtig lækker rød holo-farve. Den hælder lidt til at være en smule pink, og straks tænkte jeg på H&M's Sinful Señorita. Så udover billeder af den skønne lak fra Depend, får I også et par billeder, hvor jeg har taget holo-lakken fra H&M på to af fingrene, så I kan se dem ved siden af hinanden.
Lakken fra Depend er tydeligvis mere rød i det end den fra H&M, der er også betydelig forskel i mængden af holo-effekt. Jeg synes, at man får mest holo for pengene i lakken fra H&M - desværre skal man være utrolig heldig for at få fat i sådan en fra ny.
Men med det sagt, så er det en rigtig sød lak fra Depend. Jeg kan rigtig godt lide ideen om en holo-lak som er rød, altså rigtig rød, men som billederne viser, så er der altså ikke meget holo-glimmer i lakken. Desværre. Jeg ved ikke, om det bare var fordi jeg ikke kunne finde en ordentlig solstråle, men jeg kunne ikke få den til helt at skinne som de plejer. Jeg ved, at det ikke er sådan med alle lakkerne fra denne kollektion, fx har jeg lige snydeprøvet den sølv, og allerede efter et lag, kan jeg sagtens fornemme holo-effekten - glæd jer.
På billederne har jeg kun lagt to lag, og det dækker rigtig godt. Endnu en positiv ting ved Depends holo-lakker er, at de tører MEGET hurtigt, jeg havde slet ingen problemer med at trække lidt af lakken af mellem lagene, som jeg ellers plejer at have med andre holo-lakker.

- Maja

3 kommentarer:

Ann sagde ...

Til at starte med synes jeg den var virkelig flot, med sammenlignet med H&Ms falmer den lidt. Men fin effekt med en rød holo lak...

Anonym sagde ...

Hvor kan man få fat på depend lakkerne?
-mille

Anonym sagde ...

Neglelakken fra H&M er fantastisk. Jeg er så ked af, at den er udgået :(

minelakahrimanovic.blogspot.com

Send en kommentar