lørdag den 16. juni 2012

Har det været mors dag?For jeg har da helt glemt at vise jer, hvad jeg havde på mine negle. Jeg faldt lige over billederne på min computer under en mindre oprydning, men så får I dem bare nu.
Den negl jeg bedst kan lide er helt klart den, hvor jeg har skrevet "mors dag" mange gange i træk med hvid, på rød baggrund. Effekten af en masse skrift på neglen er jeg SÅ vild med, og kunne godt finde på, at prøve det igen, men med en anden tekst.

Jeg håber, at alle møderne som læser med, fik lidt anerkendelse, for det er jeg sikker på at I fortjener.

- Maja

5 kommentarer:

Mewsen sagde ...

Det ser godt ud.. Hvad hedder den hvide fra essie? Jeg er på jagt efter en hvid lak, men synes tit de ikke dækker så godt, eller ikke er kridhvide som jeg godt vil have :) Hvad er jeres favorit hvide lak?

emilieloevbjerg. sagde ...

Hvor er de f-e-d-e! Maja, jeg ved godt at du har fået spørgsmålet flere gange før men nu hvor jeg er blevet ebaysikker er det mere relevant for mig. Altså de små pensler du benytter, er nogen af dem ikke fra ebay eller kun warhammer? Hvis ja, link tak :-D

- Tror den hedder Blanc, Mewsen.. Den kan jeg i hvert fald anbefale.

Negle Lir sagde ...

Der er en anelse Ed Hardy over den med hjertet med "mor" banneren. Skal vi ikke se en hel Ed Hardy mani? :-D

Negle Lir sagde ...

Mevwsen: Jeg er også på udkig efter en god hvid. Jeg er blevet anbefalet OPI Alpine Snow :-)

Nanna Mauritzen sagde ...

feeeede negle elsker dem.. Hvilken pensel bruger du til at skrive mors dag med??? og hvor har du købt den, er nemlig på udkig efter en god tynd pensel...

Send en kommentar