fredag den 29. juni 2012

Magnetisk lak fra DependNavnet må I lige få en anden dag. Jeg skal nok lige opdatere det, så snart jeg lige kommer i nærheden af lakken.
Jeg er stadig imponeret over effekten af magnetiske lakker. Det er en rigtig nem måde at få en mere spændende manicure.
Det eneste rigtige minus ved magnetlakkerne fra Depend er, at magneten ikke er særlig stor, hvorfor man ikke skal have særligt store negle for, at den ikke laver mønstret godt nok på hele neglen.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om farven. Den rosa del af lakken er rigtig fin, men den anden del er jeg ikke så vild med. Faktisk, gad jeg godt, hvis de magnetiske lakker blev udgivet i nogle rigtig klare farver, som koboltblå, græsgrøn, solgul og postkasserød. Så ville jeg købe dem allesammen, næsten uden at kigge på prisen. Men al neglelak kan jo heller ikke laves for at behage mig, og så er det jo godt, at der er lavet nogle lakker i mere sarte farver. Denne ville f.eks. sagtens kunne bruges på arbejde (hvis man må have neglelak på) fordi den ikke er så i øjnefaldende.

- Maja

2 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Hvis den ser ud i virkeligheden som den gør på billedet her, så kan jeg faktisk rigtig godt lide farven. Men jeg kan ikke fordrage magnetlak, så kan man jo bare lade være at bruge magneten ;-)

Charlotte sagde ...

Lisa, hvis du ikke bruger magneten, får du kun den lyse farve... Det ser ikke så spændende ud... Forstår stadig ikke, hvorfor du ikke kan lide magnetlak? ;)

Farven hedder i øvrigt 6003.

Send en kommentar