onsdag den 27. juni 2012

Mere om Spectraflair

Så kommer der lige lidt mere om spectraflair. I har stillet en hel masse spørgsmål til det, og jeg vil MEGET gerne svare, så hvis der er noget jeg ikke lige kommer omkring i dette indlæg, men som I gerne vil vide, så stil spørgsmålet her, og så tilføjer jeg det + svaret til indlægget.

Hvor har jeg købt mit Spectraflair?

- jeg har bestilt mit spectraflair på eBay.com, jeg søgte på "spectraflair" og valgte den med medium størrelse på glitter. Der var absolut ingen problemer, og jeg kan kun anbefale at handle hos denne sælger.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Spectraflair&_sacat=0

Hvilken toplak har du brugt? Og kan man bruge alle slags?

- jeg har brugt den samme toplak, som Sussi og jeg plejer at bruge. Altså Seche Vite hurtigt tørrende toplak, det fungerer rigtig godt, og den skilder ikke.
Jeg ved desværre ikke, om det virker med andre toplakker, men man må jo prøve sig lidt frem :)

- Maja

2 kommentarer:

polish-life blog sagde ...

har sådan lyst til at prøve at lave dette... men bruge desvære ikke ebay og har lavet negle lir bay stop såå det blive først engang til efteråret :)

Sanne sagde ...

Jeg blev da helt vild med den hjemmelavede holotoplak, men snød - jeg gik ind på Etsy og søgte, og ganske rigtigt der var et par stykker som lavede dem, så jeg bestilte den færdige løsning. Der er nogen af dem der skriver at det ikke er ligegyldigt hvilken base(top-)lak man bruger, da det nemt bundfælder, bare lige så I ved det. Jeg har også en anden holotoplak, som jeg fik med i gave en gang, som netop bundfælder og der skal dælme rystes meget og længe før den er brugbar.

Send en kommentar