søndag den 1. juli 2012

Dag 1: Røde negle.

Hvis man følger med i Neglelir gruppen på Facebook, så ved man måske, at der disse dage snakkes om en udfordring hvor man hver dag skal følge en "to-do" liste. For hver 2. dag skal alle lave negle med samme tema (altså dem der deltager) og vise billeder på deres blogge eller på Neglelir gruppen. Jeg vil gerne deltage, og da Maja og jeg skiftes til at blogge hver anden dag, så vil jeg prøve at være med så godt jeg kan.

I får lige listen med hvad vi skal, så i dag står den på røde negle.. ikke noget jeg gør så tit..


Min svigerinde blev gift med hendes udkårne lørdag d. 23/6, ja skt Hans aften og jeg fik fornøjelsen af at lakere hendes negle (også dem på tæerne :), Hun havde selv købt neglelakken der skulle bruges, så jeg skulle bare male. Lakken hun havde valgt var OPI's Malaga Wine, som er en af dem fra deres basis kollektion. Det er en super lækker vinrød farve. På ringfingeren tegnede jeg så deres monogram, et lille M og et lille D med hvid.

Jeg var så heldig, at hun glemte denne neglelak hos mig, så jeg tog lige chancen for at vise jer den og så passer det lige med at dagens tema er rød.

De andre som er med i udfordringen er:

 
Sussi

1 kommentarer:

Unknown sagde ...

YES dulle negle :-D

Send en kommentar