onsdag den 29. august 2012

Nye og kommende kollektioner efterår/vinter 2012



OPI lancerer denne tysk inspirerede kollektion her til august og glæd jer til lækre lakker med fede navne (som altid). Den er allerede at finde på f.eks Nailpolishdirect.co.uk til 8.50 £ (ca 80 kroner).



China Glaze kommert år med Halloween kollektion, og endnu engang ser den spændende ud. Kollektionen skulle være til salg til oktober.



Essie har også en efterårskollektion på gaden og det er Stylenomics. Desværre er den grønne mere sort end grøn ellers havde det været en der kom direkte ned i min samling. Kollektionen kan fås nu bl.a på Ebay.com og i Matas forretninger.


Den anden af Essie's 2 efterårskollektioner hedder Yogaga og er åbenbart et fitness tema, ja hvorfor ikke? Den kan allerede nu købes på f.eks Ebay.com og også Essie.com


Det er ved at være et stykke tid siden jeg har købt en Orly neglelak og jeg er ikke så stor fan af røde lakker, så det bliver ikke mig der kommer til at købe denne jule agtige kollektion, som hedder Fired up. Orly's lakker kan købes hos bl.a Beverlybeaute.com og Fired up kan købes fra september.


Zoya's New York Fashion Week Designer kollektion er lige noget for mig. Wow. Jeg er vild med ALLE farverne, så hvis der er nogen der ikke ved hvad de skal købe til mig, så... ved I det nu! Og så både en jelly og en creme kollektion.. wow.. Fra 6$ på Ebay.com


Mums, Nails Inc Sprinkles kollektion. Så blir man lækker sulten. Kollektionen skulle kunne købes i Sephora fra nu af, gad vide om det gælder den i København!? Hmm. Jeg mener de koster over 100 kroner normalt, men ved ikke hvad disse kommer til at koste.

Der er mange mange mange flere kollektioner på vej i efteråret. Dette er bare en håndfuld af slagsen. Jeg glæder mig allerede til at prøve at holde mig fra at købe nogle af dem :D

Sussi

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Tak for en fin opdatering ;-)) suk, der er mange fine lakker i mellem ;-))

Anonym sagde ...

Har allerede Every Month Is Oktoberfest på neglene...o la la;-)

Unknown sagde ...

Oh nails inc kollektionen ser dejlig ud :) *suk*

Send en kommentar