søndag den 26. august 2012

Rettelse til Salt n pepper

Igår skrev jeg om den fede neglelak fra w7 med de sorte matte glitterstykker i.

Men idag da jeg skulle tage den af fik jeg fjernet den hvide baselak, så kun glitter stykkerne sad tilbage på neglen. Og så så jeg jo at man kan tage fejl. For udover de sorte glitter stykker var der faktisk sølv glitter! Det havde jeg ikke set.

Derudover lå w7 Lava Flow i min postkasse da jeg kom hjem fra weekendtur.

Til siddt vil jeg lige sige god fornøjelse til min svigerinde, hvis vand gik her til aften. Pøj pøj! Jeg glæder mig til at møde Cecilie.

Sussi

4 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Jeg er altså ret sikker på, at det bare er de sorte der er sølv indeni!! Jeg har også set det der "sølv" når jeg tager lakken af, men jeg er 110% sikker på at der ikke er noget sølv at se hverken i flasken eller når man har det på! :-)

Negle Lir sagde ...

Kom også lige i tanke om at de evt kan have ændret indholdet? Min er helt ny. Har lige haft den ude under en kraftig lampe og der var altså ikke sølv i ;-) Og faktisk har jeg oplevet det samme med Technics Carnival, når jeg vil fjerne den, så starter lakfjerneren bare med at trække alt farve af dem, så der bare er en masse sølvstykker på neglen, og når så de er lagt i blød kan de tages af.

Anonym sagde ...

Hvorfor hedder den Salt&Pepper.
Ergo må der jo være salt(sølv) i den....

Anonym sagde ...

Har været ude for det samme som negleLir, har neglelak med glimmer i, men når man fjerner neglelakken med lakfjerner, så bliver nogle af glimmer stykkerne sølv, fordi man trækker farverne af dem :)

Anonym - Hvad farve er salt og peber? Sort og hvid, det er en hvid basis farve lak, med sort glimmer stykker. giver bedre mening :)

Sara

Send en kommentar