onsdag den 1. august 2012

Sally Hansen nail polish strips

Af Matas fik vi lige før min ferie til Frankrig tilsendt disse skønne denim farvede strips, som jeg bare måtte teste for ferie strabadser inkl pakning, svømme pøl, baby og andet godt.

Først vil jeg lige sige , at selvom de her er gratis, så er det her altså min ærlige mening om dem og produktet generelt. Jeg har selv købt flere af dem selv.

Når det er sagt, så vil jeg sige at disse var nemmere at sætte på end nogle af de andre. Det har noget at gøre med overfladen, det er svært at forklare :D Mønstret behøver heller ikke at være snorlige, så det hjælper også en del.

Jeg brugte de største (bredeste) til mine storetæer, der passer de nemlig lige, så det gav lidt kant til mine fine sorte negle. Skal se om jeg kan finde det billede jeg tog af dem.

Jeg har lavet en videoguide til hvordan man sætter dem på, men det er lidt tricky at indsætte links nåran bruger blogger's app på iphonen til at skrive indlæg på, så indtil imorgen kan I evt søge ude til højre efter sally hansen guide. Så sætter jeg et link på imorgen.

Sussi

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad gør man mod misfarvet negle? :)

Polish Life (Astrid) sagde ...

hmm jeg vil nu sige at nogen af de andte jeg har set fald lidt mere i min smag men sejt nok at de er næmmere at sætte på ;D

Mille sagde ...

Uf, de er fede!

milleme.blogspot.dk

Send en kommentar