onsdag den 24. oktober 2012

Ciate - Sequin


Sussi lavede for ikke så længe et indlæg om Ciate's Sequin manicure. Ciate har været så søde at sende os et sæt, så vi kan prøve det og vise jer nogle billeder af hvordan det ser ud, når det ikke er en modelhånd ;)
Sættet kommer i en lille æske hvor man får en glitterhæftelak, en lille børste, en æske med glitter flager, som ligner små palietter, og en brugsvejledning.
Man skal lige være obs på, at æsken med glitter skal åbnes med forsigtighed, meget hurtigt kan man nemlig have glittet over det hele.
Det er som med alle andre af Ciates sæt gjort meget simpelt, så alle kan være med, samtidig med, at resultatet ligner noget man har brugt timer på. Hvilket jo er en stor fordel. Noget som er nyt i forhold til hvad vi har set med velvet og caviar manicurene, så afslutter man denne manicure med et lag af sin glitterhæftelak, det fungerer som toplak, uden af tage farven af glitteret. Det gør også at manicuren holder lidt bedre end fx caviar, hvor perlerne jo ikke er så holdbare og manicuren er mest for én aften.
Nu til nogle billeder:


- Maja

10 kommentarer:

Simone sagde ...

Jeg tænker at der skal en ordentlig bunke toplak på, for at man ikke hakker i nogle steder. Eller er jeg gået helt galt i byen?

The Dandelion Chronicles sagde ...

Jeg tænkte også på om det ikke føles meget ujævnt!? Personligt bryder jeg mig ikke om den følelse, så har aldrig sprunget på caviar-bølgen, og alt det glitter ser bare ud som om at det ligger i klumper...
Men kan toplakken ændrer det, og tror I evt at man kunne komme en alm overlak over den der er vist?

Kamilla sagde ...

Jeg kom til at tænke på hvordan det er at få af? For glimmer/glitter er vildt flot, men jeg hader at tage det af

Anita sagde ...

Wau hvor er det bare flot. Min bekymring er dog - og erfaring - at med glimmer og flager som disse hænger man fast i alt muligt og går slet ikke sammen med en silke-gå-i-byen-kjole ej heller selvom overlakken er god. Hvad tænker i om det?

Litzy sagde ...

Hmmm jeg kan stadig ikke finde ud om jeg er fan eller ej....

M. Hermansen sagde ...

Hvis man vil finde ledt samme på eBay, så hedder det heksagon glitter og man kan få ret mange farver for ingen penge!
Når jeg selv har lavet det, så putter jeg altid mere end et lag klar lak på, indtil jeg synes det er som jeg vil have overfladen:) men folk blev altid vildt imponerede nårjeg havde det på hjemme i Danmark! :) holdbarhedstid for mit vedkommende er kun et par dage, så jeg putter det altid på samme dag som jeg vil "bruge det" -hvis man skal i byen fx ;)

M. Hermansen sagde ...

*hexagon glitter (min iPad retter selv)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

M.. Tusind tak for hjælpen.

Sussi

Anonym sagde ...

Hvis man ser bortset fra at det nok er rigtig upraktisk, synes jeg faktisk det ser voldsomt fedt ud :D

Sanne sagde ...

Superflot og meget festligt, men svarer det i virkeligheden ikke bare til en tætpakket glimmerlak? Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar