fredag den 26. oktober 2012

Spundet sukker manicure.


Dagens negle er endnu en af de manicurer der popper op rundt omkring på alle neglelak bloggene for tiden. Spun Sugar mani eller på dansk spundet sukker manicure. (Det lyder altså bedre på engelsk, men det er der mange negle relaterede ting og begreber der gør). Det her var aller første gang jeg prøvede, så det er ikke det bedste resultat. Jeg fandt en tutorial på youtube, som jeg brugte, da jeg ikke anede hvordan det blev gjort, altså udover at man kommer neglelak på tværs af neglen :P (søg spun sugar manicure på youtube, der er mange videoer)

Jeg hældte en del sort i sådan en malingsblandings skåle, som man kan købe i f.eks Søstrene Grenes, med 6-8 huller til at komme maling i. Tror vist det hedder en pallette og ser sådan her ud.

Der efter tog jeg en træpind som man bruger til at skubbe neglenebånd med og rørte rundt indtil lakken blev tyk. Det tog altså 5 minutter eller mere.. det føltes som laaaang tid. Derefter trak jeg de tykke stråler op over neglen. Nogle blev mere vellykkede end andre. Tror jeg vil prøve det igen. Kig efter inspiration på google og søg efter Spun sugar mani i billed søgningen, så kommer der masser frem.



Sussi

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Vildt fed effekt! Men hvorfor hedder det noget med sukker? (:

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Katrine.. Det er fordi spundet sukker er sådan nogle tråde af sukker. Lissom når konditorer laver pynt med sukker.

Sussi

Unknown sagde ...

Jeg synes altså det ser mega fedt ud :D!

Kathrine Johansen sagde ...

Det ser virkelig godt ud, og det er virkelig pænt! :-). Følger dig nu, glæder mig til at se meget mere! ;-). http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Emilie sagde ...

Ser vildt fed ud! Neglenymfer har i en idé til en sheer pink neglelak som giver neglen den friske, sunde lyserøde farve til fransk manicure? Jeg kan virkelig ikke bestemme mig.. :(

DAGMAR sagde ...

Hvor ser det fedt ud! Skal helt sikkert prøve det :-)

Sanne sagde ...

Det lyder ret nemt og ser da superfedt ud, det må jeg prøve en dag. :)

Quyen sagde ...

Ej, hvor er det fedt! Tror det må laves snarest!

Unknown sagde ...

det har jeg også prøvet igår det er super nemt alle kan finde ud af det ;)jeg har dog søgt på slim nail (tror jeg det er længe sige jeg fandt en vejledning ) men det er rigtig der er rigtig mange gode vejledninger i går ;)

Johanne sagde ...

Det ser ret flot ud :) Hvor tidskrævende er det at lave selve "sukker"mønstret?

Sminkan sagde ...

Åh, det ser ut som smarriga kakor! Jag vill ta en tugga! Mums! Oerhört läcker nail art.

Send en kommentar