torsdag den 29. november 2012

Ciaté Velvet Manicure


Her er så indholdet af Ciaté's Velvet Manicure sæt. Det indeholder en neglelak i en lækker farve, en børste og en beholder med velvet pulver i en farver der matcher neglelakken. For det første så synes jeg altså, at flasken er super lækker. Skønt når der er gjort lidt ekstra ud af det. Flasken er buet og har en fin sort sløjfe, lidt luksus agtigt. Beholderen har en god størrelse med masser af pulver i. Der er nogle små huller i toppen, så man kan drysse det ud af som var det et krydderi :D

Pulveret er flocking pulver. Det er det samme, som det jeg købte på ebay.com i små beholdere og der er måske 1/10 del i af hvad der er i Ciaté's beholder. Så her er til masser af manicurer!

Der er en fin guide med, men må indrømme at jeg ikke fulgte den hehe. Men det går stort det ud på at man maler neglene med neglelakken og drysser pulveret på og børster der overskydende væk og vupti så har man behårede negle.

Jeg kom dog 2 lag neglelak på, selvom der kun stod 1 lag i guiden. Det vigtigste er ikke antal af lagene, men at lakken skal være helt våd når man drysser pulveret på, så husk kun at lakere én negl ad gangen og drys pulveret på. Husk også at ram hele neglen og helst også lidt ud over kanterne. Det sætter sig kun fast i neglelakken, så mal så pæn en kant som muligt når du påfører neglelakken. Derfor startede jeg med at male 1 lag på alle negle og bagefter malede jeg 2. lag på en negle ad gangen.

Børste brugte jeg faktisk heller ikke rigtigt, da jeg føler at man tager for meget af igen. Derimod tappede jeg neglene ned i bordet og så faldt det som ikke sad fast ned af sig selv. Det er en god ide at bruge det plastik låg som tingene lå i, til at have under når man drysser pulver på for så kan man nemt hælde overskydende pulver tilbage i beholderen.Så er der måske nogen der spørger "Hvor godt holder det og hvad når ens fingre skal vaskes?", jo det holder rigtigt godt og har man først ladet det tørre i 15 minutters tid, så holder det rigtigt godt i flere dage og måske mere, men så er det måske lidt nusset, så vil anbefale et par dage max. Når man vasker hænder, så bliver det naturligvis vådt, men når man så tørrer dem, så tørrer man også pulveret. Det føles ligesom filt og jeg er faktisk helt vild med fornemmelsen.

Kan varmt anbefale at prøve Velvet Manicure, hvis man altså ikke har noget imod lidt tekstur på neglene.

Sussi

(produktet er sendt til os til test på bloggen fra Mildh Press)

5 kommentarer:

HanneZ - Mode På Bloggen sagde ...

Jeg har haft kig på disse i et stykke tid, men var i tvivl da jeg tænkte at det nok ikke ville holde. Men nu må jeg vist se at få købt mig et sæt også :)

Negle Lir sagde ...

Jeg har købt noget flocking powder/kopi og er spændt på at prøve det. Jeg synes det ser utrolig flot ud - men har undret mig over hvorgodt det holder ved håndvask/bad. Det finder jeg ud af :-)

Crystal sagde ...

not sure how I feel about this :) the applicatin is excellent tough. doesn't it feel funny?

sissetoft sagde ...

Jeg vil vildt gerne prøve velvet manicuren. Den er så pænt - og lækker farve I har fået den i faktisk!

Og ang. Ciaté flasker. Jeg ønsker mig dem alle, bare for at stille dem frem så de kan beundres af alle. De er så smukke :)

Louise Ankjaer Jensen sagde ...

Hvor kan de købes? :)

Send en kommentar