tirsdag den 27. november 2012

Nail Mail fra Rio


Jeg har lige været på posthuset for at hente denne skønne pakke, som jeg har modtaget med lækre produkter fra Rio. Det er forskellige nail-art produkter, som jeg næsten ikke kan vente med at få prøvet.
Pakken indeholdt faktisk 3 pakkerEt sæt Nail Art, med de klassiske 'flasker' hvor der både er en meget tynd pensel og en detaljepen. Da jeg startede med at dekorere negle, købte jeg et lignende sæt, og var virkelig glad for det, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det her. Det vækker minder.

Et sæt Marble, til at lave vandmarmorering. Vi har tidligere forsøgt os med vandmarmorering, både med større og mindre stor succes. Jeg glæder mig til at se, om det her sæt, gør det nemmere, at opnå et godt resultat med vandmarmorering. Jeg kan i hvert fald se, at der medfølger en udførlig vejledning, så jeg regner med, at kunne finde ud af det.

Sidst men ikke mindst indeholdt den et Lace sæt. Jeg har ofte forsøgt, at tegne blonder på mine negle, men har hver gang opgivet, og skyndet mig at rense det af neglene, fordi det på ingen måde burde vises til offentligheden. Det bliver spændende at se, om de her giver det smukke blonde udtryk jeg ønsker mig på neglene. 

Jeg glæder mig til at prøve alle tre sæt, og jeg håber, at det er muligt, at kombinere nogle af sættene uden at det ser helt tosset ud.

- Maja

Og så har en lille fugl sunget i mit øre om, at vi får lov til at holde en lille konkurrence for jer skønne læsere, hvor I kan vinde et sæt fra Rio til negledekoration. Men mere information følger.............

4 kommentarer:

Simone sagde ...

det både ser og lyder lækkert ud :)

Sandra Jensen sagde ...

Hej :-)
Hvor har i købt de her neglelakker? Jeg er helt vild med alle tre!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sættene har vi modtaget som en gave, til at teste og vise frem. Der kommer snart et indlæg om hvor de forhandles :)
Mvh Maja

Polish Mania sagde ...

Glæder mig helt vildt til at se sættet "Lace"..!

Send en kommentar