torsdag den 6. december 2012

Blonder På Neglene - Rio


Så har jeg fået tid til at sætte mig og få skrevet indlægget til jer. Igår sad jeg og prøvede endnu et af de fine sæt fra Rio, denne gang var de blonde-sættet. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at lave nogle julede negle med blonder. Jeg ville gerne lave nogle negle i rød og hvid, lidt som en blonde candy-cane.Når man åbner kassen indeholder den faktisk endnu en lille kasse. Det er vildt smart at man får en lille beholder til folierne og alt det man skal bruge, så er det nemt at tage med sig, hvis man vil bruge det hos veninderne før en fest fx.

Sættet består af:

- 6 ruller blonde folie
- Én farvet neglelak (rød)
- Én 2-i-1 lak, som både kan bruges som base for folierne, men bruges også som toplak til at forsegle folierne
- Én Adhesive lak, som er en slags lim man bruger til at sætte folierne fast på neglen.
- Én pind til at gnubbe folien fast på neglen.
- Brugsvejledning (på dansk)
Før man rigtig går igang, så vælger man den folie man gerne vil bruge, og så klipper man den ud i små firkanter som er rigeligt store på neglene. Der skal være nok til at dække hele neglen. Medmindre man kun vil have blonderne på en lille del af neglen, så behøver man selvfølgelig ikke klippe dem så store :)


Først starter man med at lægge en ganske almindelig farvet manicure. Man kan bruge lige den neglelak man har lyst til. Jeg har bare brugt den der fulgte med sættet.
Man skal lade manicuren tørre i mindst 30 min, det er vigtigt at den er helt tør.


Når manicuren er helt tør, så skal man lægge et tyndt lag af lim-lakken. Læg det kun på én hånd af gangen, ellers bliver det bare besværligt, for det klistrer rigtig meget. Limen skal have lov til at tørre og blive helt gennemsigtigt, ca 8-10 min.
Når limen er tør, kan man gå igang med at sætte folien på. Folien har både en mat og en blank side. Den matte side skal vende ned mod limen. Med pinden gnubber man folien fast, sørg for, at gnubbe ALLE steder, ellers overfører man ikke mønstret.


Det kan IKKE anbefales at lægge folien på alle neglene og først derefter begynde at fjerne det. Så sker der det som I ser på billedet. Folien trak simpelthen min manicure af.


Idag prøvede jeg så en gang til og lagde folien på én finger af gangen, det gik meget bedre, og det lykkedes mig rent faktisk at få lavet en rimelig manicure.
Når man har fået folien af, skal man lægge et lag 2-i-1 lak på. Når det er tørt lægger man endnu et. For at forsegle blonden, skal man sørge for også at komme den på kanten af neglen.Når man har prøvet det nogle gange, er jeg sikker på, at det kan give nogle rigtig flotte resultater, og jeg glæder mig til at prøve det igen. Mønstrene er i hvert fald virkelig flotte i folierne, og jeg er sikker på, at man kan lave nogle flotte kombinationer både med forskellige farver under, men også hvor man mixer folierne på neglene.

Sættet har en vejledende udsalgspris på 399,-

- Maja

2 kommentarer:

Kageenglen sagde ...

Det er virkelig flot!!!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Kageenglen: Tak skal du have :) Jeg synes også det blev rigtig fint.

Mvh Maja

Send en kommentar