søndag den 9. december 2012

Glædelig 2. Søndag I Advent
Så er det endnu engang blevet søndag, og endnu et lys er blevet tændt i advents kransen.
Dagens negle er tydeligvis inspireret af vejret. Det har sneet hele dagen og gør det stadig hos mig. Jeg elsker at lave snefnug på neglene. Det er den smukkeste måde at fange det flotte vintervejr på neglene. Sidste år lavede jeg også en snefnug-manicure. Jeg elsker snefnug, og ærgrer mig over at jeg ikke tegner dem oftere. De skal jo netop ikke være ens, og der er så mange muligheder. De kan have forskellig størrelse, form og de må gerne ligge lidt skævt på neglene, så det rigtigt ligner at det er ægte sne som falder.
Jeg kan næsten ikke bære, at jeg allerede imorgen skal fjerne designet og lave noget nyt. Så måske laver jeg et design på nogle kunstige negle imorgen, for jeg tror, at jeg er en smule småforelsket i det her design.
Det jeg bedst kan lide ved designet er, at de hvide snefnug ikke springer i øjnene når man lige ser det, men hvis man ser ordentlig efter kan man sagtens se dem. Det giver et rigtig flot frostet look på neglene.

I plejer at spørge hvad jeg har brugt, og jeg ved godt at jeg er dårlig til at huske at få det skrevet. Så nu skriver jeg det mens jeg husker det.
Jeg har lagt 2 lag af Lorelei's Tiara (fra China Glaze) og bagefter har jeg malet små snefnug på, med en meget tynd pensel. De er lavet med min hvide lak fra Essie, Blanc.

Kan man bruge det som jule-manicure?

- Maja

4 kommentarer:

Nikoline sagde ...

Ej hvor er de flotte de snefnug! prøvede at lave nogle i går, men det gik helt galt! <3

www.nelliescloset.blogspot.com

Deer In Street Lights sagde ...

Vildt flotte! :-)

Marie sagde ...

ELSKER Lorelei´s Tiara! Og ja jeg synes nemt den kan bruges til jul :)

SANNE sagde ...

Superflotte snegfnugsnegle, elsker snefnug. Jeg "snyder" nu og laver dem med Konad stempler, men de er også superfine.

Send en kommentar