søndag den 30. december 2012

Sussi's Favoritter 2012

blabla

I løbet af 2012 er der kommet en masse nye og spændende farver. Der er desværre en masse som jeg gerne ville have fingrene i. F.eks OPI's The man with the golden gun, OPI - German-icure, stort set alle Ciatés neglelakker og Sequins manicure pakker, Models Own - Ibiza mix, Nars - Andy Warhol kollektion, Barry M - Gelly finish kollektion, Barry M - Denim, Zoya - Sookie, Sally Hansen - Yellow Kitty, SpaRitual - Undercurrent, Zoya Song, A-England - Saint George, Nubar - Jellybeans kollektion, Picture Polish - Hypnotic, Splendor, Mask a rade, og Peacock, Deborah Lippmann - Ray of Light og Cleopatra in New York og mange mange flere.. Her er nogle af mine favoritter fra 2012. Hmm der er mange blå!
China Glaze - Water you waiting for?, Essie - Stroke of brilliance, OPI - Metallic 4 life,
Essie - Bikini so teeny, China Glaze - Deviantly Daring, Essie - No more film.

2012 er også året hvor mange fik øjnene op for Indie mærkerne, altså de små mærker, som folk selv blander hjemme i stuerne og sælger på bl.a Etsy, BigCartel og Llarowe. Selvom jeg har prøvet et par mærker, har jeg stadig en masse i mine "favoritter" og hvis jeg havde råd ville jeg købe f.eks: The nome king, Betsy bobbin, Quox og Kaliko fra A Rhyming Dictionary (Etsy), I heart you fra Glimmerby Erica (Etsy), Glitter girl, Peppermint kisses m.fl fra Lush Lacquer (Etsy), Candeo Colors - Zef (Llarowe), Dollish Polish - Toad-ally Awesome (Llarowe), Femme Fatale - Miasma og Winter Hyacinth (Llarowe), NaildIt - Dragon Scales og Tiger Puke, Chirality Bloodshot og Just before dawn (Bigcartel). Jeg tror dog aldrig jeg får råd med de dyre fragtpriser. Det blev bl.a til dem herunder, som jeg bare elsker.

Pretty & Polished - Party on my yacht (etsy), Lynderella - Connect the dots (før på Llarowe), F4Polish - Pink Penguin (swap)
WellNails - Slutty pumkin, Chirality - 3 stk (bigcartel), WellNails - Happy slapsgiving.


Ciaté er et af mine absolut favorit mærker i 2012. De har lanceret flere spændende nyheder i løbet af året. Ikke kun deres fantastiske neglelakker, men også nail art med tekstur. Jeg var og er stadig hooked på Velvet, Caviar og Sequins manicurerne. Og hvor fedt var det lige at de lavede en neglelak jule  kalender? Selvom jeg ikke fik en :( Jeg er i hvert fald fan og håber på at se hvad de finder på i 2013. Her er nogle af dem vi fik prøvet i 2012.

Ciaté - Tutu Pink Sequin Manicure, Berry Poncho Velvet Manicure og Locket.

I april havde vi vores 3 års jubilæum og vi havde 4 gæstebloggere. 2 af dem havde vundet at skrive et indlæg for os i konkurrencen vi holdte, men Eva fra Coewless og Scrangie inviterede vi til at lave indlæg og vi var så glade da de sagde ja. Her er billeder fra Eva og Scrangie's indlæg. Tusind tak endnu engang til alle dem som sendte ind til konkurrencen. I kan se deres indlæg her, her, her og her.

Eva med Essie - Aruba Blue og Scrangie med OPI - DS Extravagance.

Flensborg! Man skulle ikke tro det, men det er et sandt mekka for neglelak elskere. Ikke kun fordi det er billigt, men der er også en masse spændende mærker, som vi ikke har herhjemme. Nu har Flensborg jo eksisteret længere end bare i 2012, men det var mit første møde med byen og jeg skal helt klart dertil igen (snart!). Stinna lavede en guide for os til byen og dens neglelak indkøbsteder og den kan ses her. På billedet herunder kan I se hvad jeg købte med hjem.Holografisk himmel! Hvis ikke man kan lide holo lakker, så burde man skamme sig. I 2012 er vi blevet overøst med masser af holo lækkerier. Depend, Color Club, Fnug, Gosh som re-lancerede deres holographic sølv neglelak, Glitter Gal m.fl. Det var også året hvor jeg fik øjnene op for Spectraflair, som er et pigment pulver der er holografisk og som man kan komme i bl.a neglelak eller man kan (som rigtig mange gjorde i 2012) lave sin egen holo toplak. Maja gav mig et brev med Spectraflair og nøj det er noget skønt stads. Man kan købe toplak med Spectraflair på f.eks Etsy.com hvis ikke man selv vil prøve at lave det. Pulveret er nemlig ok dyrt i forhold til hvor meget man får, men på Etsy kan man få en toplak til under 50 kroner.Året sluttede med at jeg fik fingrene i min vildeste lemming. Havde jeg vidst at 2012 blev året hvor jeg fik muligheden for at købe den, så havde jeg nok sparet op, for 800 kroner var lidt pebret ;P Jeg fortryder dog ikke, at jeg købte den. Jeg har trods alt sukket efter den siden 2008. Jeg ærgrer mig da over, at jeg ikke købte den til 8 dollars på Essie.com da jeg første gang bestilte neglelak derfra, for der havde de den stadig i produktion. Men så kan man lære at købe mens jernet er varmt, vistnok. Jeg kæmper stadig med at få mine negle lange og pæne igen, så indtil da kan I nyde et billede af den, for vil ikke spilde den på mine korte og kedelige negle.Til slut vil jeg lige sige lidt om hvilke andre ting jeg har synes godt om i 2012. Jelly Sandwich og spun sugar designs er jeg blevet rigtig glad for, selvom sidst nævnte tager en del tid, så er det besværet værd.

Jeg må indrømme, at jeg er blevet en anelse, hvis ikke meget, træt af magnetiske lakker. Det var fint i 2012, men at jeg har set flere kollektioner på vej til 2013 gør mig ikke just glad. Essie er vist en af dem der satser lidt sent på det. Jeg synes at markedet er mættet og at trenden er død eller på vej til det.

I 2013 vil jeg prøve at lave lidt flere designs, især water marbling, splatter og konad/bundlemonster vil jeg prøve lidt mere af. Jeg håber, at jeg får tid til at lave indlæg mindst hver 2. dag.

Hvis der er noget I kunne tænke Jer at se i 2013, så skriv endelig i kommentarfeltet herunder. I må selvfølgelig også kommentere med Jeres favoritter fra 2012 og hvad I ikke kunne lide. Vi elsker Jeres kommentarer.

Sussi

1 kommentarer:

SANNE sagde ...

Kreativ stempling er altid velkomment. Jeg har mange plader, men elsker ny inspiration. Rigtig godt nytår til jer begge. :)

Send en kommentar