lørdag den 5. januar 2013

Tilbud og Rabatter

Januar er altid fuld af gode udsalg og rabatter og det gælder naturligvis også neglelak verdenen. Så i dag har jeg samlet lidt af de tilbud jeg kunne finde rundt omkring, men hvis I kender til andre, så er i velkomne til at skrive om det i kommentarfeltet herunder..

Eyeslipsface.co.uk har neglelak til 1 pund stk og 50 procent på en række andre varer. De har også en tilbudskode hvor man får 25 procent på ikke nedsatte varer ved koden 252013 (man skal dog købe for et minumum) Man kan også finde koder osv på deres hjemmeside. Tilbudet gælder hele denne weekend.

Billigvoks.dk har for tiden OPI til en helt formidabel pris! Nemlig 49 kroner stk! Så hvis du lige skal have lidt ekstra OPI, så skynd dig derhen og gør et godt køb Jeg ved ikke hvor længe tilbuddet gælder. måske til der ikke er flere?


Luxbeauty.dk har tilbud på By K, Orly, Deborah Lippman, Nubar, China Glaze og Konad neglelak. Fragten koster kun 25 kroner!

Matas har udvalgte Rimmel lakker på tilbud til 29.95 kroner i denne uge.


Beautybay.com har i øjeblikket rabatter på OPI, Ciate, Artdeco, Mavala, Nails Inc og Nicole by OPI. De har også en masse andre produkter på tilbud.

Asos.com har for tiden også tilbud på bl.a Illamasqua, Nail Rocks nail wraps, Nails Inc, OPI, Essie, Korres, Rimmel og POP. Desværre er Asos rigtig dårlige til at pakke neglelak forsvarligt ind, så vær forsigtige med at bestille derfra. Mener dog at man får sine penge retur hvis lakkerne dukker op i flere stykker.

Sussi

0 kommentarer:

Send en kommentar