mandag den 18. marts 2013

Rimmel Cocktail Colours


Så fik jeg endelig testet de nye Cocktail Colours fra Rimmel. De shimmer/glitter i farvet base, dog er de lyseste ikke helt dækkende selv ved 3 lag, men det er der råd for, se med...


Fra venstre: Baby Bellini (lilla), Hawaiian Punch (rød), Shirley Temple (orange), Cutie Colada (gul/grøn) og så tommel for neden; Apple Berry Smoothie (blå)

Jeg har lagt 3 lag på alle negle, men den blå, lilla og røde havde kun behøvet 2 lag. Den orange var lige på grænsen til at kunne nøjes med 2 lag og den gul/grønne var 3 end ikke nok til at jeg ikke kunne se neglen igennem. Den lilla var, som andre lilla lakker, svær at fotografere, så farven passer ikke helt med virkeligheden.

Alle lakker har lækker shimmer som næsten ligner flager, især i den orange og den gul/grønne. Jeg har taget et billede af hver farve tæt på, så I kan se hvor fine de er..

Baby Bellini - Lilla base med lyselilla glitter. 

Hawaiian Punch - Rød base med lyserød glitter.

Shirley Temple - Orange base med lysere orange glitter.

Cutie Colada - Meget lys gul/grøn med lysegule glitter.

Apple Berry Smoothie - Blå base med blå glitter.

Til sidst vil jeg vise Jer hvordan disse ser ud over en sort base, så man på den måde kan få mest ud af de lidt gennemsigtige af lakkerne.Disse lakker kan allerede købes i Matas eller der hvor du køber dine Rimmel lakker :D

Sussi

(produkterne i dette indlæg er sendt til os til anmeldelse)

6 kommentarer:

Pia R. sagde ...

Istedet for sort base kan man også bruge en farvens nuance som base fx rød lak .. Super godt med nær billeder af lakkene :-)Tak for anmeldelsen :-)

SANNE sagde ...

Den blå og den lilla er fantastiske, især over sort. Jeg må i Matas. :)

Annika - NailsbyNoir sagde ...

Fantastiska färger! Jag gillar dem bäst över svart bas. Underbara!

Hanne V sagde ...

Tak for anmeldelsen. Jeg havde allerede købt Cutie Colada (den grønne/gule) og har brugt den nogle gange. Skal helt sikkert prøve den over en sort lak... go skal vist også have fat i den blå :)

Anonym sagde ...

hvor købe du rimmel hen.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

I Matas :D

Send en kommentar