søndag den 14. april 2013

Ciate Caviar - SpringDenne sæson byder stadig på caviar-manicuren fra Ciaté, og ligesom da den blev præsenteret i Danmark sidste år, holder den stadig. De små caviar perler giver en lækker 3d manicure, som er hurtig og nem at lave samtidig med at man får et eksklusivt udseende på neglene.

Det eneste som stadig er ærgerligt med de små perler er, at de bare drøn-hurtigt falder af, og fordi man ikke kan komme toplak på perlerne uden at de mister farven, er man nødt til at leve med at det er en one-night manicure - men en lækker en af slagsen.

Jeg har prøvet det ene af de nye forårs sæt, der er tre forskellige med lækre pastel basis-farver: lyseblå (cotton candy), lysegul (Lemon Fizz) og coral-rosa (Tutti Frutti). Neglelakkerne kan også godt fåes uden for caviar sættene.

Jeg har prøvet det lyseblå sæt idag, med den smukke isblå Ferris Wheel. Jeg blev nødt til lige at tage et billede af den smukke blå lak uden perler på, for den var bare så smuk. Jeg er helt vild med creme lakker, især hvis de er blå.
Jeg tror jeg vil lade billederne tale for resten. Jeg synes, forårs sættene er smukke og og lige til at spise, og hvis nogen løser problemet med at perlerne falder af for hurtigt, så send mig endelig en mail! :)

Jeg starter lige med at vise jer et billede af de små perler helt tæt på, så i rigtig kan se dem. Første gang jeg prøvede caviar manicuren ville jeg gerne have haft, at perlerne fyldte HELE neglen, så man ikke kunne se basis-lakken, men nu hvor jeg sidder og kigger tæt på neglen, så ser det faktisk rigtig fint ud at man kan se den smukke Ferris Wheel under de små perler. Det er basis lakken som er med til at bestemme hvilket udtryk manicuren får, jeg er sikker på at det også ville være ret cool med en sort under.

Jeg burde nok undskylde for de mange billeder, men jeg synes simpelthen at en manicure som er så smuk som denne fortjener at blive vist i mange billeder, plus at der var en enkelt solstråle i min lejlighed som nærmest tiggede om at blive udnyttet. 

- Maja

P.S. sættene koster 160 pr stk og kan fåes i fx Illum

Produktet i indlægget er tilsendt som gratis prøve.

4 kommentarer:

Line sagde ...

Årh, de er så fine! Nu bliver jeg simpelthen snart nødt til at investere i et sæt :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Line: Det kan jeg godt forstå. De er også vildt fine :) Især de nye forårs sæt :)
Mvh Maja

Anonym sagde ...

hej. er det svært at få de små kugler på

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Hvis lakken er våd når man drysser dem på kommer de til at sidde fast i lakken. :D

Sussi

Send en kommentar