torsdag den 4. april 2013

Kort er det nye lang.....

Eller okay, det er det måske ikke helt, men lige for tiden er jeg nødt til at holde mine negle helt korte, så der bliver ingen billeder af flotte lange negle fra min side af, det næste stykke tid.
Idag har jeg for første gang i (måske 1 år) lagt en flage manicure. Flage-neglelakkerne var så populære for ikke så længe siden, men nu ser man dem næsten ikke mere, hvilket jeg synes er en skam. Flagelakker kan gøre noget helt særligt ved en ellers almindelig manicure. Den jeg har lavet i dag minder mig om at skoven snart begynder at springe ud og at der igen bliver grønt og frodigt at se på.
Selvom jeg elsker vinter, vil jeg rigtig gerne til at have noget grønt at se på - og meget gerne sammen med nogle gode soltimer til at tage billeder i.

- Maja

2 kommentarer:

Janni Iversen sagde ...

Lækkert at se korte smukke negle - mine må kun (pga. min sport) være korte, så det er rart at få lidt kort-mani inspiration engang imellem også :)

// Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

SANNE sagde ...

Ja, det er faktisk rigtigt - hvad blev der af flagelakkerne. Superlækker farve, minder mig om min Sinful 902, mener jeg det er. Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar