fredag den 12. juli 2013

Fælles Fredag (og gårsdagens manicure) - inspireret af et billede

Jeg havde faktisk helt glemt at det var fredag i dag (det må være sommerferie-hjerne), men det passer nu alligevel  rigtig fint. Temaet til denne fælles fredag passer nemlig ved en tilfældighed til den manicure, som jeg lavede igår.
Manicuren er inspireret af min baggrund på telefonen, det er et billede, jeg har fundet for længe siden på Google, men kan desværre ikke huske siden. Billedet er fyldt med små pokemoner, nærmere bestemt pikachu. Jeg synes det er så hyggeligt at tegne pokemoner, og gør det når jeg ikke lige ved hvad jeg skal give mig til, nogle af mine tegninger ligger jeg på instagram @FrkFloejgaard

Sussi og jeg er også begyndt at bruge instagram fra @Neglenymfer. Vi er endnu ikke de bedste til at holde den opdateret, men I er velkomne til også at kigge med derinde.Og her får I så billeder af min manicure. De var overraskende nemme at lave, og sikkert endnu nemmere hvis man havde husket at finde sin prikker frem så man kunne lave store flotte (og ikke mindst ens) prikker, men det blev såmen okay alligevel. Da jeg først havde lavet grundformen, stod den på helt fin pensel maling resten af vejen. Jeg var nødt til at klippe en af mine pensler mikro-lille-bitte for at den duede og selv der var den lidt for bred.
Lad mig lige til sidst opfordre jer til at kigge rundt hos de andre som også har lavet et design til Fælles Fredag, klik på deres links herunder.

4 kommentarer:

NudeNailsNever sagde ...

haha hvor er de altså fine! :D

MaleneJohannessen sagde ...

haha, hvor nuttet! på en eller anden måde, minder de mig om sådan noget børne gardin :p

AMnegle - nailpolish blog sagde ...

Haha hvor er det nogle søde negle!
Sådan en mani har jeg slet ikke tålmodighed til at lave...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak skal I have :) Jeg synes også selv at de blev så søde :)
Mvh Maja

Send en kommentar