fredag den 20. september 2013

Fælles Fredag - Prikker


Idag er det endnu engang blevet tid til Fælles Fredag. Dagens tema er prikker, så jeg har selvfølgelig lavet en prikket manicure.

Jeg har haft pokkers travlt, og det er først nu, kl snart 20, at jeg har haft tid til at sætte mig ned og lave en manicure. Så det spændende design (som jeg ellers havde tænkt på) blev det ikke. Jeg håber, der kommer en anden dag, hvor jeg har tid til at lave det.

Fordi det er så koldt i vejret, ville jeg rigtig gerne lave en efterårs manicure med prikker, hvorfor jeg har valgt, at den kun skal bestå af grønne farver. Jeg har både brugt creme-, duo chrome og holografiske-lakker. Deres shine kan man nok ikke se helt så godt, for jeg har ikke lagt min sædvanlige Seche Vite toplak på.  For at gøre hele manicuren lidt mere spændende, har jeg lagt et lag mat toplak på, det gør det hele mere støvet i farverne og giver et skønt efterårs-udtryk til manicuren.
Den matte toplak er desværre ikke særligt tilgivende, og jeg kan se på billederne at jeg ikke er nået helt ned i bunden på et par af neglene, det er noget værre sjusk, det må jeg gøre bedre næste gang.

Til manicuren har jeg brugt:

Basis manicure: 
  2 lag Lodden Green fra Sally Hansen

Prikker:
  L8R G8R fra China Glaze
  Oil Slick fra Ciaté
  Navigate Her fra Essie

Toplak
  Matte About You fra Essie

Jeg har bare brugt penslerne i lakkerne og lavet prikker med dem, det har jeg gjort for at få nogle forskellige størrelser på prikkerne, fordi det er nemt og for at vise at man kommer rigtig langt uden at skulle købe en masse værktøjer specifikt til at dekorere neglene med.

- Maja

Husk også at se hvad de andre fra lavet til denne Fælles Fredag

3 kommentarer:

NudeNailsNever sagde ...

ej hvor perfekt efterårs ish manicure :D

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak skal du have :) Synes også at det blev meget fint :)
Mvh Maja

Katrine Mørk sagde ...

Synes det er blevet rigtig fint! Det er lidt sjovt vi er så mange der har valgt at ligge mat topcoat :P hehe

Send en kommentar