fredag den 8. november 2013

Fælles Fredag: Studs


Fælles Fredag handler i dag om studs. Altså nitter på dansk. Nitter er nemlig meget trendy for tiden på neglene. Det må nemlig gerne være lidt mere råt, så gem dine pallietter og fine blomster figurer lidt væk og find tekstur, nitter og den matte toplak frem.
Jeg har fået lov til at prøve disse nitter fra Sephora, som kommer i en fin æske med 2 slags nitter. En "firkantet" og en "rudeformet" nitte. Altså der er flere af hver slags. Det gode ved disse nitter er, at man kan bruge dem igen, hvis man forsigtigt renser evt neglelak og lim af med en vatpind. Smart.
Jeg har valgt at bruge en sort neglelak og en mat toplak til at fuldende det rå look.
Sephora har også nitter i form af stickers i forskelllige varianter hvis man synes bedre om det. Disse er sat fast med toplak, men vil man sørge for, at de sidder meget godt fast, kan man bruge en negle lim.Jeg har brugt:
Isadora - Black
Ciate - Mattnificent top coat
Sephora 3D Studs

(Produkterne i indlægget er tilsendt som gave)

Husk at kigge forbi de andre tøser som deltager i Fælles Fredag. Er du på Instagram kan du se billeder på "fællesfredag.

og og og og husk, at jeg i morgen viser min favorit i efterårskonkurrencen og som bliver første finalist. I kan stadig sende ind og i næste uge kan I igen sende ind og være med i næste uges del konkurrence. Forvirret? :P

Sussi

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Meget fint og simpelt - kan godt lide det matte look :-)

Send en kommentar