tirsdag den 31. december 2013

Ideer til nytårs aften.

Jeg har slet ikke haft tid til, at finde ud af hvad jeg selv skal have på neglene på en af årets vigtigste fester. Jeg lavede dette indlæg i går, da jeg i dag er på arbejde fra 7-15 og håber jeg får tid i min pause til at få fixet mine negle, så de bare er lidt pæne. Jeg har dog fundet lidt ideer frem til Jer hvis I stadig ikke ved hvad I skal finde på.


Har du masser af tid, og skal have en simpel sort kjole på, kan disse galakse negle være lige det du mangler. Du kan endda følge Maja's video tutorial.


Det ser vildt svært ud, men det er det ikke, og man kan sagtens bruge de farver man har derhjemme.Et andet hit til nytårs aften er glitter. Jeg er efterhånden blevet ret glad for stadset og kan godt lide at blande og gøre som på billedet herover. Er man lidt glitter forskrækket, kan man vælge at komme glitter på en enkelt negl, f.eks lange- eller ringfingeren.Er man ikke til glitter, er en effekt toplak måske mere sagen. Her er det CND Sapphire Sparkle ovenpå en sort.Skinnende folie eller holo lak med en glitter top lak er endnu et super valg til nytår. Her er det Catrice lakker under Essence top lakker.En af mine yndlings glitter kombier er denne med Essie Blanc som base og Essie Stroke of Brilliance.En enkel guld glimmer neglelak fra Sally Hansen kan give en kæmpe effekt. Her er det Gilded LilyCaviar eller microbeads er en af de manicurer der kun holder en enkelt aften. Skal man gå all in og vil have folk til at bemærke ens negle, er det klart disse man skal komme på neglene. Enten med en enkelt accent negl eller alle sammen. Her er det Ciaté's Caviar og neglelak.Hvis ikke glitter er nok for dig, så kan du peppe det endnu mere op med lidt bling. Her har jeg brugt Sally Hansen nail polish strips som base, da det tager et øjeblik og skal ikke tørre. Samt billige sommerfugle sten fra ebay.Til sidst har jeg endnu et glitter forslag. Dette er dog læs glitter som er drysset på en våd lak i samme farve. Det holder faktisk rigtig godt hvis man sørger for at det er helt tørt inden man går i gang med andre ting.Jeg håber seriøst, at jeg når, at lave noget bare nogenlunde fint på mine negle. Har kun 1 time når jeg kommer hjem fra arbejde til vi skal afsted igen. Hvis du synes dine negle er super fede, så send gerne et billede af dem ind til os på Kontakt snabel-a Neglenymfer.dk

Og rigtig godt nytår her fra Neglelnymferne. Vi ses i 2014!

Sussi & Maja

3 kommentarer:

SANNE sagde ...

Gtig godt nytår til jer begge, jeg glæder mig til endnu et negleår. :) Jeg lavede fyrværkeri på mine negle, ret nemt og blev flot. Må huske at sende et billede.

Susanne Roth Haick sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Susanne sagde ...

Det er virkeligt ikke pænt når lakken ikke går ud til kanterne. Det ser sjusket ud. Idéer, mønstre og farver er ellers mega flott og idérige!

Send en kommentar