tirsdag den 14. januar 2014

Isadora: Hot Pot


Dagens negle er med neglelak fra Isadora. Isadora er altid med på de nyeste trends og har bl.a både haft Grafitti (crackle), Sugar Crush (tekstur) og nu også bar glitter. De har lavet en serie med 10 China Nail Art lakker. De er alle glitter lakker i en klar base og med forskellige farver af bar glitter.

foto: Isadora.com
Den jeg har prøvet hedder Hot Pot og er en blanding af grønne, røde og blå bar glitter stykker. Glitteret har en folie agtig overflade, der gør den ekstra skinnende. Jeg ville have  haft prøvet med en mat toplak over, men glemte det i farten.


Den neglelak jeg har på under er også fra Isadora og den hedder sørme Black Lacquer. Det var vildt svært at fotografere glitter lakken, da den skinnede voldsomt og det er lidt svært at se her. Den må næsten prøves i solskin og med en lille video i stedet. Men det kan godt være, at der går lidt tid før vi får sådan en at se.

Jeg må indrømme, at jeg ikke er den store fan af denne bar glitter, da det ser lidt "friseret hund" agtigt ud. Men hvis man sørger for at duppe første lag på og ikke langs neglen som man plejer, kan man få glitteret til at være i alle retninger. Jeg er måske ikke i målgruppen for denne lak, den er nok en smule for ungdommelig. *host* Jeg er dog vild med farvesammensætningen i Hot Pot.

Køb Isadora's lakker i f.x Magasin og diverse butikker (inkl. H&M) i Sverige. De koster som regel 69 danske kroner og de har et dejligt stort udvalg også af Makeup og kan varmt anbefale deres mascara.

(produkterne i indlægget er tilsendt til fra Isadora til anmeldelse)

Sussi

2 kommentarer:

SANNE sagde ...

"friseret hund" agtigt - genialt udtryk! :)
Tak for tippet med at duppe lakken på, det havde jeg ikke tænkt over, og jeg synes det ser supergodt ud på dine negle. :)

Camilla - Cfashion sagde ...

Hvor er den lak flot! Jeg er ret stor fan af IsaDora, deres lakker lægger lige hvor den skal hver gang, og et enkelt lag er ofte nok :-) Jeg køber dem normalt i ICA i Sverige.
/Camilla

Send en kommentar