torsdag den 13. marts 2014

Depend Gellack forår/sommer del 2

Endnu engang må jeg undskylde for de ærgelige billeder. Jeg skal virkelig have fundet mig et nyt kamera. Hvis I har nogle gode ideer til hvilket, så er jeg lutter ører!

Måske knapt så overraskende er glitter udgavens i denne gellack kollektion mine absolut yndlings. Der er ikke en af dem jeg ikke kan lide. Hvilket et lidt uheldigt, da jeg slet ikke har tid eller mulighed for at gå med dem allesammen, måske hvis jeg kun har hver farve på en finger. 

Nr 1. Red passion glitter, jeg er vild med den, den har den smukkeste røde base og en tilpas mængde glitter til at den bliver en rigtig flot sommer-rød. Den ligger allerede i toppen af mine yndlings farver fra denne kollektion. Virkelig smuk!
Nr 2. Baby Pink Glitter, der er mindre stykker glitter i denne lak, og jeg må indrømme at jeg er mere til udgaven med de store stykker glitter i. 
Nr 3. Pink Lady Glitter, måske så I den på instagram her den anden dag. Den kan jeg rigtig godt lide, farven er super fin og forårsagtig. :)
Nr 4. Prinsess Sparkle Glitter, den er lidt mere lilla i det end den anden glitter lak, jeg er ikke så vild med farven. 

Nr 5. Magic Blue Glitter, farven er rigtig fin, jeg bryder mig bare ikke så meget om den type glimmer, det minder for meget om shimmr lak, og selv om der er nogen som elsker den slags, tror jeg aldrig det bliver noget for mig. 

Nr 6. Sapphire Glitter, denne er fantastisk! Jeg er helt vild med både farven og mængden af glitter.  Den er næsten hypnotiserede at se på.

Nr 7. Aqua Glitter, endnu engang er det den type glitter jeg ikke er så vild med, farven er rigtig flot, men jeg bryder mig ikke om den type glimmer. :/

Nr 8. Turquoise Glitter, her er både farven og glitteret perfekte, den er virkelig flot, og fordi det er en gel-base (altså farvemæssigt) så har den en fantastisk dybde. :)

Nr 9. Midnight Glitter, tankerne flyver straks afsted til galakser ude i universet, den er virkelig smuk, og de store glitterstykker gør den endnu mere smuk at se på. For mig er det ikke en sommer lak, det eneste som gør den sommeragtig er glitteret, ellers ville jeg hellere bruge den om vinteren. 

Nr 10. Baby Blue, hov, hvad er nu det, en creme lak. Ja, jeg glemte en i sidste indlæg, så den tager jeg lige med som rosinen i pølseenden. Det er nok den af creme-lakkerne jeg bedst kan lide. Den er sart og forårsagtig. Helt perfekt :)

Lakkerne kan købes i fx din lokale Matas og koster 79kr pr stk


Maja

Produkterne i dette indlæg er tilsendt til os til anmeldelse, men meningerne er altid vores egne.


1 kommentarer:

SANNE sagde ...

Det vindue trænger da godt nok til maling! ;) Jeg har et et Canon IOS 310, som lommekamera (udover mit store EOS spejlrefleks). Det tager supergode billeder og er genialt til negleshots. Der er sikkert kommet en nyere udgave end 310, men prøv at læse lidt om det. Det kan også fungere semi-manuelt, hvilket jeg er vild med. Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar