torsdag den 15. maj 2014

Ciate - Neglelakfjerner Med Duft Af Orange ChokoladeJeg har prøvet en ny neglelak fjerner fra Ciaté, den findes i forskellige udgaver af chokoladedufte. Den jeg har prøvet dufter af orange chokolade. Jeg var meget spændt på at prøve den, af flere grunde, men først og fremmest fordi jeg elsker chokolade, så jeg havde en forestilling om at det kunne være hyggeligt at sidde og fjerne neglelak i en hyggelig duft af chokolade. Duften af chokolade var noget kraftigere i min fantasi end i virkeligheden. Den dufter parfumeret, om det lige er orange chokolade, det kan jeg ikke sige med 100% sikkerhed, men den har en bedre duft end min standard neglelakfjerner. Det  var i hvert fald ikke en overvældende duft af chokolade der bredte sig i rummet da jeg prøvede den.

Men nok om duftene, når det kommer til hvor godt den fjerner neglelak, så er jeg tilfreds. Jeg prøvede både at fjerne almindelig neglelak og en glitterlak. Glitterlakken gav den lidt udfordringer, men med de rette tricks kan den sagtens fjerne glitterlakken hurtigt og nemt.

Der er tilsat vitaminer (B5 og E), for at pleje neglene, derudover er den acetone fri. Den udtørrer ikke fingrene, hvilket helt sikkert er en fordel når man skal teste flere neglelakker på en enkelt dag.


Alt i alt ender jeg med at give den 4 stjerner (ud af 5 mulige), den havde lidt problemer med glitterlakken, men til gengæld var den dejlig nænsom mod neglebåndene og efterlod ikke mine negle og fingre udtørrede.

- Maja

1 kommentarer:

Katrine Mørk sagde ...

Er bange for jeg ville få sygt lyst til chokolade hvis jeg brugte sådan en fætter :p

Send en kommentar