onsdag den 3. september 2014

To skridt frem og 1 tilbage.

Du har højt sandsynligt læst dagens nyheder ang. at Miljøstyrelsen har bedt forhandlere af Depend GelLak om at fjerne det fra hylderne. Det skyldes at flere og flere har rapporteret om allergiske reaktioner. Miljøstyrelsen har valgt at tage produktet af markedet som en sikkerhed, mens de afventer endeligt svar fra EU. 

Selvom Depend og forhandlerne, efter sidste tilbagetrækning havde forøget oplysningerne om brugen af produktet, er der fortsat forbrugere, der har oplevet allergiske reaktioner. Vi ved dog at der også er mange, der er kede af at det bliver trukket tilbage, men...

Depend arbejder i øjeblikket på at udvikle et mere forbruger venligt produkt, som forventes at blive lanceret inden for et par måneder. 

De der ønsker at få pengene retur for deres GelLak produkt, kan gøre dette hos Matas eller der hvor det er købt. 

Hvis man fortsat ønsker at benytte produktet, vil vi opfordre folk til at bruge det korrekt efter anvisningerne. Skulle du opleve allergiske reaktioner bør du meddele dette til Miljøstyrelsen. 

Sussi

3 kommentarer:

Carina sagde ...

Jeg er heldigvis en af de, der ikke har oplevet nogen som helst form for allergisk reaktion med Depend Gellack. Så det ærger mig en smule af det hele er blevet trukket tilbage - især fordi det kunne have været rart, hvis jeg havde nået at købe noget mere toplak, inden tilbagetrækningen :D

Betumle sagde ...

Jeg er så glad for det, så det irriterer mig helt vildt. Jeg nåede kun at købe en enkelt lak i den tid efter de kom tilbage og til nu!
Men jeg glæder mig helt sikkert til et mindre allergifremkaldende produkt, men jeg har bestemt ikke tænkt mig at aflevere mit sæt tilbage.

Mvh Betina
http://www.betinalerche.dk

Anonym sagde ...

Øv hvor træls (for at sige det på godt jysk). Jeg har heller ikke haft nogle problemer med brugen af Depends GelLack. Jeg er derimod glad for at ha fundet et produkt som ikke skaller af mine negle efter 2 dage.
Har Neglenymferne nogle ideer til alternativer på det danske marked. Eller skal jeg ty til eBay?
Mvh
Hanne.

Send en kommentar