fredag den 17. oktober 2014

Fælles Fredag - Breast Cancer Awareness


Denne fælles fredag sætter fokus på et lidt mere alvorligt emne, nemlig Brystkræft. Jeg har selv en veninde, fra en online mødregruppe, som netop et blevet opereret for det i denne uge, hun er simpelthen så sej, hun har virkelig stået med oprejst pande i en situation hvor mange ikke aner deres levende råd. Hun er simpelthen så sej, og det er hende jeg har lavet dette design til.
Jeg har startet med at lave en fransk manicure på alle neglene, undtagen ringefingeren, derefter har jeg malet leopard pletter, med mit akryl maling. På ringefingeren startede jeg med at lave logoet som vi alle forbinder med kampen mod brystkræft, og fyldt op med leopard print uden om. Til sidst har jeg lagt lidt glitter i pletterne, for at give det sidste.Sussi har også lavet et design til idag. Normalt skiftes vi til at lave designs til fredagen, men denne fredag er særlig, og derfor er det på sin plads at vi har 2 designs.- Sussi & Maja

1 kommentarer:

Maria sagde ...

God lørdag formiddag!

Hvor er de flotte jeres negle og godt, at I støtter bryst cancer:-)
Stakkel den veninde I kender, det er en tidlig alder at få brystkræft i.

Jeg har selv kræft, leukæmi og i den forbindelse lå jeg meget på Riget eller hjemme i sengen og startede min blog, hvor jeg øver mig i nailart:-)

Fik lavet fine Halloween negle i søndags.
Nyder at suge inspiration og lærdom til mig på jeres negle blog:-)

Maria

Send en kommentar