fredag den 5. december 2014

Fælles Fredag: Julepynt


Så er Fælles Fredag kommet i jule humør. Jeg ved ikke helt selv om jeg er der endnu. Da jeg så, at vi allerede er en uge inde i december, og at de næste par uger har jule tema, så blev jeg da lidt glad, for så kan jeg bruge nogle af de plader og water decals jeg har købt i løbet af året. De sidste par år, har jeg tænkt på det for sent og ikke nået at købe ind til at lave jule negle i god tid.

Disse negle er lavet med water decals. Dvs vand overførings mærker. Man klipper det mønster ud man vil bruge, dypper det i vand i 10-15 sekunder og glider det af arket og sætter det på neglen. Super nemt og smart. Der findes utallige water decals på fx. Ebay.com til næsten ingen penge. Jeg har købt disse på Ebay.com til ca 7 kroner og gratis fragt. Du kan finde dem her.

Sussi

husk lige at klikke forbi alle de andre tøser og se hvad de har fundet på i dag.


3 kommentarer:

Maria Olesen sagde ...

Sikke en fin mani, pæn og enkel :) Jeg kan rigtig godt lide de water decals, det kunne være man skulle kigge lidt nærmere på dem ;)

Maibritt J // NudeNailsNever.blogpsot.dk sagde ...

uhh flotte decals. Kunne være man skulle lede efter sådan nogle til næste år. god ide med de forskellige looks på neglene :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak tøser :D

Sussi

Send en kommentar