FAQ

Opbevaring:
Opbevar din neglelak i et køligt, tørt og mørkt sted. Væk fra sol lys. Ikea har mange gode løsninger, f.eks Malm, Helmer og Alex. Man kan godt opbevare dem i køleskabet, men hvem har plads til det og et køligt, mørkt skab eller skuffe er mindst lige så godt.

Giftige stoffer:
Der findes 3 giftige stoffer i neglelak. DBP, Formaldahyd og Toulene. DBP er et kemikalie der forhindrer neglelak i at chippe. Det bruges i pvc blandt andet. Formaldehyd bruges ikke i selve neglelakken, men i negle hardener (negle hårdnere?). Toulene bruges i neglelak til at gøre det nemmere at påføre. Det bruges også i akryl maling, lim osv. De fleste neglelakmærker indeholder ikke disse 3 kemikalier. OPI fjernede disse 3 stoffer fra deres neglelak fra Australia kollektionen. Disse stoffer er omtalt i neglelakverdenen som 3-Free. Mærker som er 3-Free: Deborah Lippmann, Nars, Nubar, OPI, Revlon, Sally Hansen, Zoya, Essie med blå skrift på mærkatet. Neglelak med Toulene: CND, Misa, Orly. (kilde: alllacqueredup.com)

Fragt:
Vi bliver tit spurgt om fragtpriser på de forskellige webshops. Vi vil gerne hjælpe folk, men tit kan svaret findes på de enkelte hjemmesider. Man kan evt komme de ting i kurven man vil købe og tjekke fragtprisen inden man vælger at betale. Man kan altid se fragtprisen inden man betaler. Nogle steder er det en fast fragt pris, som hos beverlybeaute.com eller fragt pr vægt som hos nailsupplies.us.

Told og Moms:
Endnu et flittigt spurgt spørgsmål. Kommer der told på mine varer? Der kommer ikke told på varer købt i webshops inden for EU. Som regel kan man se på den enkelte webshop hvorfra de sender. Køber man varer udenfor EU kommer der told på. Toldreglerne kan ses på skat.dk De har endda lavet en guide http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1770313 Du skal først betale told når du køber for mere end 1150 kroner. Derimod kommer der moms på varekøb fra 81-1150 kroner. Intet kommer på dit køb til under 80 kroner. Særligt: beverlybeaute.com er et amerikansk ejet webshop, men de påfører pakken en værdi under 80 kroner, så man undgår told osv.

Varens værdi:............................Hvor meget du skal betale:

Under 80,- ...............................Ingen told, moms eller importgebyr

Mellem 81,- og 1150,- .................Moms og importgebyr

Over 1151,- .............................Både told, moms og importgebyr

Importgebyret udgør 160,-

Disse regler kan også ses beskrevet bedre på postdanmarks hjemmeside www.post.dk eller Google "toldregler uden for eu"

Rettigheder:
De billeder vi bruger på bloggen tilhører os hvis ikke andet er skrevet. Venligst lån eller brug IKKE vores billeder uden tilladelse.

Råd og vejledning:
Vi bliver nogle gange spurgt til råds ang. produkter og pleje osv. Vi er ikke professionelle eller uddannede negle eksperter, men vi vil gerne sige vores personlige mening og give ud af vores erfaringer med produkter o lign.

Kommentarer:
Vi vil rigtig gerne svare på alle jeres spørgsmål og vi vil gerne have både ris og ros for vores indlæg. Vi vil dog gerne bede om en ordenlig tone :D Kommentarer der ikke har noget med bloggen, neglelak eller os at gøre vil blive slettet sammen med kommentarer med groft sprog.

Hvor kan jeg købe?:
Vi får tit spørgsmål ang hvor man kan købe de forskellige neglelakmærker og neglelakker. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde det, men prøv først Google. Vi skriver som regel i hvert indlæg hvor man kan købe det vi har brugt.

Etiketter:
Vi har en liste i højre side af bloggen, hvor man kan vælge alle de indlæg vi har lavet med et specifikt tema, farve eller mærke. Så hvis du vil se alle de indlæg vi har lavet med f.eks prikker, vælg "prikker" under etiketter.

Kan jeg købe neglelak gennem jer?:
Nej, desværre laver vi ikke samkøb længere. Men nogle gange sælger vi ud af vores private neglelak samling. Hold øje med bloggen.

Jeg vil også gerne skrive en blog, hvordan gør jeg?:
Vi er ikke eksperter på området, men du kan lave din blog på f.eks Blogger.com (som os) eller Wordpress.com. Begge disse sider har udførlige vejledninger til hvordan man kommer igang.

Hvilke produkter anbefaler i at jeg bruger?:
Vi bliver nogle gange spurgt hvilke produkter man skal købe frem for andre, som f.eks håndcreme, toplak mm. Vi har ikke prøvet alle produkter, eller er eksperter på området, men vi vil gerne dele ud af vores erfaringer. Vi kan kun fortælle om de produkter vi selv har prøvet.

Hvilke neglelakker har i testet?:
Vi har efterhånden testet/vist en masse neglelak. Du kan evt søge på et mærke under etiketter, eller benytte søgefunktionen som ligger ude i højre side af siden øverst oppe. Vi har valgt at fjerne listen med neglelak vi har brugt, da det tog alt for meget tid at opdatere.

Konkurrencer:
Indimellem afholder vi konkurrencer på bloggen. Alle boende i danmark (med mindre andet er nævnt) kan deltage. Man skal dog følge reglerne for den enkelte konkurrence. Vinderne bliver altid offentliggjort på bloggen.

Jeg blogger også, må jeg komme på jeres linkliste?:
Ja, hvis du udelukkende blogger om neglelak. Vi inkluderer ikke blogge, som også blogger om andet makeup, hvad man laver ellers i sin fritid mm. Disse vil blive slettet fra listen. Vi kræver også at man linker tilbage til os, noget for noget.

Neglelak til anmeldelse:
Vi tester både egne indkøbte neglelakker, men modtager også neglelak fra producenter, pr firmaer mm, som vi anmelder på bloggen. Er man interesseret i at få en neglelak eller neglerelaterede produkter anmeldt, er man velkommen til at kontakte os. Vi tager forbehold for at sige vores ærlige mening om produkterne.

3 kommentarer:

Suzan sagde ...

Hvor har du købt suspension base til at lave neglelak? Syntes ikke jeg kan finde nogle steder der sender til Danmark. Eller bruger du bare normal gennemsigtig neglelak?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Scar.. Suspension base kan købes på etsy.com, søg på bare på suspension base, så kommer der flere forslag frem. Det er dog lidt pebret med fragt priserne, men man kan altid købe andre tilbehør til at lave neglelak med som glitter..

Sussi

RISO sagde ...

Hej Nymfer
Er I stadig aktive?
Vi er et firma som har agenturet på Vivien Kondor i Skandinavien, Neglelak, kosmetik.
Vi kunne godt være interesseret i at få en objektiv bedømmelse af nogle af vores produkter. Vi køre i øjeblikket kampange i Føtex og Bilka butikker landet over, til den helt forrygende pris af kr. 15,- ....det billigt for 11,5 ml.
Hvordan kommer vi i en eventuel dialog....hvis I altså stadig er aktive :)
Forsat god dag
Hans
Firma: RISO Smart Systems
mail: hbn@risoss.dk
www.risoss.dk

Send en kommentar