lørdag den 30. maj 2009

OPI - Breathe Life

Dagens lak er fra mærket OPI og hedder Breathe Life. Det er en af de lakker jeg fik købt under mit sidste monster indkøb. OPI kan købes billigt i usa (ca 20 kroner), men denne lak købte jeg på den engelske http://www.beverlybeaute.com/ til ca 50 kroner.
Lakken er en super fin blå lak og meget gennemsigtig. I solen skinner den nærmest hvidt og overfladen virker perlemorsagtig. Den er svær at beskrive, den skal ses på.
På billederne er der 2-3 tynde lag neglelak.


Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Man skulle tro et blog kun om neglelak ville være kedelig, men det er den da bare slet ikke.. Skal da straks ud og have købt nogle flere, min samler-mani forbyder mig at lade være nu :D Har pt. kun 5 sørgelige neglelakke.. Har i ikke lyst til at vise et par gruppebilleder af jeres? Ville være hyggeligt :)

Maja og Sussi sagde ...

Hej og tak for din kommentar. Altid rart at høre positivt om vores blog. Vi har taget billeder af min (Sussi's) samling idag og Maja tager billeder af sin samling en af dagene så vi kan glæde vores læser.

Sussi

Anonym sagde ...

Hey

OPI er min store besættelse, men jeg har fundet ud af, at der laves falske udgaver.
Derfor vil jeg bare høre, om i ved, om disse fra den nævnte hjemmeside er ægte?
Jeg tør ikke købe et læs hjem, før jeg er helt hundrede og siden i har haft dem i hænderne, så må i kunne se det.
Her er en guide til at spotte dem, hvis i ikke har hørt om det før-->http://proudchapina.onsugar.com/How-tell-OPI-polish-fake-8617192

På forhånd tak!

Anonym sagde ...

Normal prisen for OPI neglelakker i USA er faktisk ikke så meget billigere end i Danmark. Nemlig omkring 100 kr.
Så finder du en til 20 kr, så er det enten fordi det er en restfarve, som de har meget svært ved at få solgt, eller fordi det er en fake. Rigtigt mange af de helt billige på nettet er fakes.

Har iøvrigt set, at der er kommet en dansk Facebook side om OPI, så man kan se og diskutere hvad der sker og er af OPI nyhedder i Danmark. Den hedder "OPI neglelak".....ja, hvad allers.

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Man kan se forskel på fakes og rigtige OPI lakker. Jeg har ikke en eneste fake. Jeg har været i New York flere gange og købt OPI lakker der til $8 og under. Som regel er det fra kinesiske sider man kan købe fakes. Ikke i butikkerne i New York.

mvh Sussi

Send en kommentar