mandag den 15. juni 2009

Fødselsdags Lak

Idag er det så min fødselsdag, så det er derfor at busserne flager og solen skinner. Ok måske ikke, men det er tanken der tæller. Jeg startede dagen med en dejlig brunch på Laundromat Cafe sammen med Maja og hun havde selvfølgelig købt neglelak til mig i gave. Fra den vidunderlige butik Kicks i Malmø (som helt utroligt og pludseligt har mærket China Glaze, som vi ellers kun kan købe i USA) havde hun købt 3 China Glaze lakker fra den nye kollektion Kicks (ja den hedder det samme som butikken hmm); Sneaker Head, Breakin' og Sky High-Top. Derudover Depend nr 69 og Yves Rocher Minis; Noir og Rouge Jelly. (billeder kommer snarest).

I dagens anledning fjollede jeg lige med mine nye lakker fra det polske mærke Inglot og lavede en fødselsdags manicure. Det blev ikke så lige, men det ser fint ud. Især med China Glaze Holographic Top Coat ovenpå.

Derudover har jeg renset nogle gamle grimme neglelakflasker og blandet et par lakker. Resultaterne kan i se senere på ugen. Til gengæld stinker hele lejligheden enormt.. Puuhh godt jeg skal ind til byen om lidt.

- Sussi -

1 kommentarer:

rijaH sagde ...

Det lyder helt vildt spændende :D Glæder mig til at se/høre nærmere om de blandede lakke :) og mange gange tillykke med fødselsdagen :D

Send en kommentar