onsdag den 8. juli 2009

Fransk Manicure

Idag har jeg lavet noget jeg ellers aldrig gør. En fransk manicure. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om look'et, men tænkte at jeg for jeres skyld ville prøve. Man kan købe nogle fransk manicure sæt i Matas i mærket Mavala i rosa og i klar, men jeg ville prøve med hvad jeg nu havde ved hånden. Jeg har også læst en masse om sådan nogle klistermærker man kan sætte på neglene for at lave den hvide stribe, men tro mig, det er noget værre noget at arbejde med. Den klister der sidder på klistermærkerne er skidt. Den ender med at sidde på neglen eller ødelægge basen hvis den ikke er helt tør. Man kan overraskende nok lave en fin hvid streg i hånden.

Når man har fjernet al lak fra neglene og har skubbet sine neglebånd forsigtigt tilbage er man klar til:

Trin 1:
Mal en base på hele neglen. Basen kan være klar, rosa, blå eller hvad du nu synes. Jeg valgte Essie - Pink Glove Service som er en klar lak med lyserødt skær.

Trin 2:
Til den hvide kant skal du bruge en hvid lak som bliver helt hvid ved max 2 lag, helst 1. Istedet for at male den hvide på skal du dreje den finger du lægger lakken på, så det bliver en flydende bevægelse. Husk at lav kanten tykkere i siderne end på midten.

Trin 3:
Når den hvide lak er tør påfører man en overlak på hele neglen for at beskytte manicuren, så den holder længere.

På billederne her kan man se at den nederste halvdel af min negle stadig er gule efter at jeg i lang tid ikke brugte underlak, så jeg kan ikke sige nok gange. HUSK UNDERLAK! HVER GANG! Man kan næsten ikke se den lyserøde farve i lakken pga den gule farve i neglen. Derfor går jeg altid med lak.


- Sussi -6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ved godt, det lyder dumt, men hvad er ''underlak''? Hilsen -.-

Karoline sagde ...

Det er det samme som basecoat, som gør at neglelakken får en bedre base og at lakken holder bedre;-)
Det burde du virkelig anskaffe dig, for det er prisen værd. Hvis du ikke vil give så mange penge for det så har depend en god en, den kan købes i matas til 25 kr. de har også mange andre farver så bare gå i gang!

Held og Lykke

Maja og Sussi sagde ...

Karoline. Jeg bruger altid basecoat inden jeg påfører neglelak uanset hvilken. Jeg bruger selv mavala, seche eller gosh. Depends lakker er gode. Dog synes jeg ikke at deres basecoat er god. Det kan altså blive FOR billigt. Da neglene hurtigt kan tage skade af for megen brug af lak vil jeg ikke gå på kompromis med den beskyttende del af manicuren. Men tak for tippet.

Sussi

Anonym sagde ...

Kan ikke anbefale Gosh som underlak til dem der bruger neglelak ligesom mig.. Neglen bliver gul alligevel. Men jeg skal snart have købt en god dyr en, for det er prisen værd for at slippe for gule negle :D ♥♥

Anonym sagde ...

Åhh, hvor er det flot!

Anonym sagde ...

Hej - mht gule negle så findes der en gennemsigtig neglelak med lilla skær som gør neglene optisk hvide igen - lilla neutraliserer gult. Findes i forskellige mærker. Flot alene med top-coat - eller som fundament for fransk manicure.

Send en kommentar