søndag den 23. august 2009

Spillekort

Nu er det dagen før dagen, jeg starter endelig på min uddannelse, og for at fejre dette har jeg i dagens anledning spillekort på neglene.
Jeg får helt lyst til at gå på kasino og spille poker eller black jack. Men det er vist lidt for tidligt på dagen til sådan en udflugt.
De er lavet med det polske mærke inglots negle-penne. Først har jeg med den sorte tegnet omridset af spillekortene, dette skal tørre helt før felterne fyldes ud med hvid (eller en anden farve, kun fantasien sætter grænserne).
Når den hvide flade er tør, kan man så begynde at tegne sine figurer i, her har jeg valgt bare at tegne esser, fordi det er virkelig nemt :D
Hvis det skal være ekstra holdbart, kan man forsigtigt lægge et lag toplak på, det skal først ske, efter det er tørret helt, ellers bliver det stribede kort.
Man kan lave så mange flotte mønstre med sådan nogle negle-penne, det er bare så ærgeligt, at de flyder ud, når man kommer toplak på. Jeg håber på en dag at finde nogen, som virkelig kan holde til noget :)

-Maja

5 kommentarer:

Lucy sagde ...

Love the playing cards. Very nice. Good luck with school.

Maja og Sussi sagde ...

thank you so much :)

Aninja sagde ...

Fantastisk fint! Sådan nogle lakker vil jeg oss' ha'. Hvor var det, I købte/bestilte neglepennene?

Maja og Sussi sagde ...

Dem vi bruger er af mærket Inglot, som er købt i Polen, men der findes mange andre mærker. På bl.a. Nail4you.dk kan du finde et rimeligt udvalg af penne man kan bruge.

Lolomus sagde ...

Ej, hvor er det et sødt design! >w<

Send en kommentar