mandag den 21. september 2009

China Glaze - Custom Kicks


Så har Sussi og jeg modtaget en kæmpe pakke med neglelak fra 8ty8beauty.com, eftersom Sussi stadig er på ferie, har jeg sneget mig til at åbne pakken for at prøve en enkelt lak eller 2.
Dagens lak er fra China Glaze og hedder Custom Kicks, i flasken ser den meget turkis ud, men når den så kommer på, fremstår den mere grøn i det.
Lidt en skuffelse, da jeg havde glædet mig til en helt lys turkis lak. Jeg synes, det var svært at fange på billedet her i den første morgensol, for her ser den lysere turkis ud, end den er, når jeg står og ser på den.
Konsistensen af lakken er glimrende, som den næsten altid er, når man har med en lak fra China Glaze at gøre. Den var ganske nem at lægge på og er meget dækkende. På mine billeder har jeg lagt et (lidt tykkere) lag og afsluttet med toplakken fra Seche.
Jeg glæder mig, til Sussi kommer hjem, så vi kan komme til at kigge på alle de nye fantastiske lakker.

- Maja

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

heej .. jeg har ledt efter et sted, hvor jeg kan købe China Glaze neglelakker med en billig porto, så ville høre, hvor mange I har fået og hvad I har givet for dem og hvad portoen kostede, taak :-D

Anonym sagde ...

til anonym > jeg ved ikke om du har fundet ud af med de her china glaze , men her er en side de er ret billige : http://www.findpriser.dk/s/s1/china+glaze+neglelak/?gclid=CMWl77DtwKICFUp_3godgygv3w hygge :-)

Maja og Sussi sagde ...

Vi køber vores i USA og england. Det er forskelligt hvad portoen bliver, det kommer an på hvor mange vi køber, som er forskelligt fra gang til gang.

Sussi

Anonym sagde ...

er det sikkert at handle på 8ty8beauty.com?
sender de til danmark?
er de engelske eller amerikanske?
told?

Send en kommentar